Gralux halfverharding

Geba; verschillende halfverhardingen voor verschillend gebruik. 

Wat is Gralux? 

Gralux is een type halfverharding dat vaak wordt gebruikt voor opritten, parkeerplaatsen en wandelpaden. Het is een mengsel van grind, steenslag en een bindmiddel. 

De halfverharding staat bekend om zijn esthetische waarde en duurzaamheid, omdat het gemakkelijk kan worden aangepast aan de omgeving en kan worden gecombineerd met andere materialen zoals: hout, beton of gras. Het is relatief goedkoop en vereist weinig onderhoud. 

Gralux laten aanleggen door Geba 

Bij Geba bieden wij mogelijkheden voor het aanleggen van Gralux, net zoals talloze andere halfverhardingen. Wij helpen u graag met uw keuze en de aanleg van uw gekozen halfverharding. Bij Geba vinden we duurzaamheid belangrijk. Samen met onze partner Green Road Equipment, maken wij gebruik van emissievrije elektrisch aangedreven machines die geen CO2 uitstoten. Op deze manier helpen wij mee aan een betere toekomst met minder uitstoot. 

Wat kost het aanleggen van Gralux? 

De kosten voor het aanleggen van Gralux worden gebaseerd op een aantal factoren. Het aantal vierkante meters dat wordt aangelegd is natuurlijk van belang maar ook de conditie van de ondergrond. Ook het benodigede materieel voor de aanleg op uw eigen locatie heeft invloed op de prijs. Voor goed inzicht in de kosten kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken graag met u mee. 

De mogelijkheden voor u 

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend advies. Wij denken graag met u mee.  

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Halfverharding parkeerplaats
Koud asfalt en noodreparaties
asfalt straat aanleggen