Asfalt vernieuwen

Asfalt moet vernieuwd worden om scheuren en gaten tegen te gaan. Ook reparaties kunnen wij verzorgen. 

Waarom asfalt onderhoud? 

Asfalt heeft onderhoud nodig, net zoals andere soorten wegverharding. Door verschillende weersinvloeden, zware belastingen en strooizout kan het asfalt gaan scheuren of kunnen er gaten in ontstaan. Een vorm van onderhoud die wij voor u kunnen verrichten is het vernieuwen van het asfalt. 

Wanneer vernieuwen? 

Wanneer er scheuren in het asfalt komen is het van belang om dit te repareren of vernieuwen. U kunt het asfalt ook vernieuwen wanneer het ruw wordt of u gewoon toe bent aan een gladde look!  

Hoe gaat dit in zijn werk? 

Er wordt een erg dun laagje nieuw asfalt over het oude asfalt gelegd. Wanneer we zeggen dun, bedoelen we ook echt dun. Meestal is de dikte niet meer dan 5 tot 30 millimeter. Dit is afhankelijk van de ernst van de schade. 

Asfalt vernieuwen door Geba 

Wij beschikken over een uitgebreid machinepark, zodat we voor elke klus de juiste apparatuur kunnen inzetten bediend door de juiste vakmensen. Geba biedt ook oplossingen voor het emissievrij vernieuwen van uw afsfalt bij ons dochterbedrijf Green Road Equipment. 

Kosten asfalt vernieuwen 

De kosten voor het vernieuwen of repareren van uw asfalt zijn erg afhankelijk van het oppervlakte en de ernst van de schade. Neem daarom contact met ons op voor de meest accurate informatie en voor eventuele verdere vragen. 

Contacteer ons voor het vernieuwen van uw asfalt 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het vernieuwen van uw asfalt. Geen vragen meer? Dan helpen wij u uiteraard ook graag verder.  

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Asfalt reparatie
Scheuren repareren
asfalt restoratie