Asfalt frezen

Ons drukke wegennetwerk wordt zeer intensief gebruikt. Het goed onderhouden en waar nodig repareren is noodzakelijk om het gebruik en de bereikbaarheid van onze wegen optimaal te houden. Dankzij onze expertise, specialisten en machines is Geba een ervaren partner op gebied van asfalt frezen. Wilt u het onderhoud onderhoud emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw aanleg en onderhoud emissievrij te realiseren.

Wat is asfalt frezen?

Asfalt frezen is het laagje voor laagje machinaal verwijderen van asfalt. Onze asfaltfreesmachines zijn voorzien van een freesrol en freesbeitels. Deze machines kunnen zeer nauwkeurig diverse dieptes frezen, centimeter voor centimeter. Onze gespecialiseerde frees machinisten kunnen de freesmachine kundig bedienen. Indien het niet mogelijk is om het asfalt te verwijderen met een asfaltfreesmachine, kunnen we door middel van een hydraulische graafmachine het asfalt in brokken openbreken.

Asfalt frezen is onderdeel van het onderhoud en beheer van geasfalteerde wegen. Ook bij reparaties kan het nodig zijn om gedeeltes van het asfalt te frezen.

Asfalt frezen door Geba

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat asfalt zoveel mogelijk emissievrij aangebracht wordt. Geba maakt bij de aanleg van asfalt gebruik van materieel dat door het zusterbedrijf Green Road Equipment  omgebouwd is van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

Geba biedt een complete service voor onderhoud en beheer op het gebied van asfalt. Geba is er voor zowel particulieren als bedrijven.

Kosten asfalt frezen

De kosten voor het verwijderen van afvalt of asfalt frezen zijn erg verschillend. De dikte van het asfalt en de grootte van het oppervlak zijn o.a. van invloed op de kosten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of kosten voor asfalt frezen? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van asfalt

Geen onkruid

Geen plassen

Verschillende kleurmogelijkheden

Strakke uitstraling

Weinig onderhoud

Levensduur

Vlak

Vloeistofdicht

asfvalt verwerking
asfalt aanleggen
asfaltverwerking