Asfalt frezen

Asfalt frezen is een veelgebruikte manier bij het kundig onderhouden van deklagen. Ons drukke wegennetwerk wordt zeer intensief gebruikt. Het goed onderhouden en waar nodig repareren is noodzakelijk om het gebruik en de bereikbaarheid van onze wegen optimaal te houden. Dankzij onze expertise, specialisten en machines is Geba ervaren specialist op gebied van asfalt frezen.

 

Wat is asfalt frezen?

Asfalt frezen is onderdeel van het onderhoud en beheer van geasfalteerde wegen. Het komt dan ook bij veel werkzaamheden voor, zoals tijdens het vervangen van een deklaag of bij asfalt verwijderen. Maar ook wanneer we reparaties uitvoeren kan asfalt frezen nodig zijn. Dankzij speciale freesmachines en vakkundige freesmachinisten gaat Geba geen enkel project uit de weg op gebied van asfaltverwerking. We werken met verschillende technieken als het gaat om asfalt frezen waarbij we altijd deskundig en betrouwbaar te werk gaan, maar dat ook nog eens in zo kort mogelijke tijd weten te realiseren. 

Manieren waarop wij asfalt frezen

Asfalt verwijderen kan op twee verschillende manieren: het asfalt openbreken of het asfalt frezen. In eerste instantie proberen wij het asfalt te frezen. Dit doen wij door middel van een asfaltfreesmachine die voorzien is van een freesrol en freesbeitels. Op deze manier is het mogelijk om zeer nauwkeurig diverse dieptes te frezen, centimeter voor centimeter. Hiervoor doen wij beroep op onze gespecialiseerde frees machinisten die de freesmachine kundig weten te bedienen. Indien het niet mogelijk is om het asfalt te verwijderen met een asfaltfreesmachine, kunnen we door middel van een hydraulische graafmachine het asfalt in brokken openbreken.

Kosten asfalt frezen

De kosten voor het verwijderen van afvalt of asfalt frezen zijn erg verschillend. De dikte van het asfalt en de grootte van het oppervlak is een beslissende factor bij het bepalen van de kosten. Hierdoor is er dus geen standaard prijs per vierkante meter. Wilt u toch liever uw project uitbesteden bij Geba? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van het verwijderen van asfalt? Vraag eenvoudig en zonder verplichtingen een offerte aan via het contactformulier. Onze medewerkers zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u deskundig en geheel vrijblijvend advies te geven. 

Liever direct een van onze medewerkers aan de lijn? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar om al uw vragen over het verwijderen van asfalt te beantwoorden. 

Waarom kiezen voor asfalt frezen bij Geba?

Geba beschikt over eigen asfaltploegen en een zeer uitgebreid modern machinepark zodat we voor iedere asfalt klus een oplossing kunnen bieden. Bovendien bieden we een complete service met onderhoud en beheer op gebied van asfalt frezen dankzij onze machines en frees specialisten. Overigens is Geba er voor zowel particulieren als bedrijven. Van sportvelden en de agrarische sector tot de overheid bieden wij totaaloplossingen. Van stabilisering van de ondergrond tot (spoed)reparaties en van asfalt verwerken en aanbrengen tot asfalt verwijderen.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van asfalt

Geen onkruid

Geen plassen

Verschillende kleurmogelijkheden

Strakke uitstraling

Weinig onderhoud

Levensduur

Vlak

Vloeistofdicht

asfalt tuin aanleggen
asfalt aanleggen tuin