Straat asfalteren

Bent u op zoek naar een bedrijf die u kunt helpen met een straat asfalteren? Dan bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg en onderhoud van asfalt. Wij verzorgen o.a. de aanleg van en het onderhoud aan wegen, fietspaden, op- en afritten, bedrijfs- en parkeerterreinen en vakantieparken. Wilt u de aanleg onderhoud emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw aanleg emissievrij te realiseren. 

 

Voordelen van asfalt

Asfalt kent vele voordelen vergeleken met andere verhardingen. Wij zullen alle voordelen in een rijtje voor u neerzetten:

  • Geen onkruid
  • Geen plassen
  • Verschillende kleurmogelijkheden
  • Strakke uitstraling
  • Weinig onderhoud
  • Levensduur
  • Vlak
  • Vloeistofdicht

De kosten voor een straat asfalteren

De kosten voor een straat asfalteren worden grotendeels berekend op basis van het aantal vierkante meters (m2) en de conditie van de onderlaag waarop het asfalt moet worden aangebracht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten? Neem dan contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Laat uw straat asfalteren door Geba

Geba beschikt over eigen asfaltploegen en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere asfalt klus een oplossing kunnen bieden. Wilt u het onderhoud emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw asfaltonderhoud emissievrij te realiseren. Geba is er voor zowel particulieren en bedrijven.

Neem contact op over het asfalteren van uw straat door Geba

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of kosten van asfalt aanleggen? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van asfalt

Geen onkruid

Geen plassen

Verschillende kleurmogelijkheden

Strakke uitstraling

Weinig onderhoud

Levensduur

Vlak

Vloeistofdicht

straat asfalt aanleggen
asfalt voor tuin aanleggen
asfalt controle