Bedrijven

Geba levert de optelsom, van een professionele calculatie en voorbereiding van het werk tot aan de aanleg, het onderhoud of reparatie van asfaltwegen, paden en bedrijfsterreinen. Vanaf het aanbrengen van fundering, tot aan de uiteindelijke asfaltconstructie.

Bedrijfsterreinen

Asfalt is zeer geschikt als ondergrond voor bedrijfs- en industrieterreinen. Deze terreinen worden vaak zwaar belast door verkeer en opslag. Asfalt is zeer goed bestand tegen intensief gebruik.
Voor zwaar belaste terreinen met hoge puntbelasting kunnen wij een combinatiedeklaag aanbrengen. Dit is een speciale deklaag bestaande uit een combinatie van asfalt en beton.

Vloeistofdichte vloer

Om bodemverontreiniging te voorkomen kunnen wij een vloeistofdichte vloer van asfalt gepenetreerd met een gemodificeerde cementslurry bij u aanbrengen. Wij noemen dit een combinatiedeklaag.
De aangebrachte combinatiedeklaag is vloeistofdicht en bestand tegen hoge mechanische en chemische belastingen. Desgewenst kan hier een vloeistofdichtheidsverklaring op worden afgegeven.

Vloeistofdichte vloeren zijn geschikt voor:

  • Terreinen belast met zwaar verkeer
  • Terreinen met hoge puntbelasting
  • Vloeistofdichte terreinen
  • Werkplaatsvloeren
  • Wasplaatsvloeren

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
asfalt aanleggen
asfvalt verwerking