Geba voor bedrijven

Geba biedt talloze oplossingen voor bedrijven op het gebied van asfalt, halfverhardingen en onderhoud 

Bedrijfsterreinen 

Bedrijfsterreinen worden vaak zwaar belast door verkeer en opslag. Een stevig wegdek voor uw bedrijfsterrein is daarom benodigd. Vaak wordt hiervoor asfalt gebruikt. Deze verharding is namelijk goed bestand tegen intensief gebruik en is daarom geschikt als ondergrond voor bedrijfs- en industrieterreinen. Het asfalteren  van uw bedrijfsterrein is dan de beste oplossing. 

Soms is het aanleggen van uitsluitend asfalt echter niet voldoende. Voor zwaar belaste terreinen met hoge puntbelasting kunnen wij ook een combinatiedeklaag aanbrengen. Dit is een speciale deklaag bestaande uit een combinatie van asfalt en beton. Een oplossing waardoor zwaar verkeer zonder zorgen over uw terrein kan rijden. 

Asfalt onderhoud 

Als uw bedrijfsterrein al een tijd is geasfalteerd, dan kan het zo zijn dat het toe is aan onderhoud. Wanneer er scheuren in het asfalt ontstaan is het van belang om dit te vernieuwen. Het kan ook zo zijn dat het asfalt ruw wordt en geëgaliseerd dient te worden. Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Halfverharding voor paden 

Is uw bedrijf op zoek naar het aanleggen van paden bij uw bedrijfspand of terrein? Ook daar biedt Geba mogelijkheden voor. Halfverhardingen bieden verschillende mogelijkheden, we komen graag met u in contact om u met uw keuze te helpen. 

Emissievrij voor een betere toekomst 

Geba verricht al haar opdrachten emissievrij. Dit doen wij samen met onze partner Green Road Equipment. Zo werken wij samen met u aan een betere toekomst, waarin we streven naar minimalisatie van onze CO2 uitstoot. 

Voor alle opdrachten die juiste mensen 

Geba biedt voor alle opdrachten een oplossing. Onze vakmensen staan altijd klaar om ook voor u aan de slag te gaan. Heeft u nog vragen of onduidelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij kijken graag met u mee. 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
asfalt aanleggen
asfvalt verwerking