Graustabiel

Een natuurlijk alternatief voor asfalt of bestrating.

Graustabiel als natuurlijk alternatief

Bent u op zoek naar een natuurlijk alternatief voor asfalt of bestrating? Dan is Graustabiel iets voor u. Graustabiel halfverharding is erosiebestendig en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Geba heeft bovendien een machinepark met elektrisch emissievrij materieel. Woont u in een natuurgebied of wilt u emissievrij uw halfverharding aanleggen? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over Graustabiel en de aanleg hiervan? Neem contact met ons op.

De eigenschappen van Graustabiel

Door Graustabiel als halfverharding voor uw paden, terrein, fietspad of parkeerplaats te kiezen, geeft u uw locatie een natuurlijke uitstraling zonder dat er onkruid doorheen groeit. Graustabiel is eenvoudig aan te brengen en te bewerken. Het is 100% herbruikbaar waardoor het zeer milieuvriendelijk is. Graustabiel voldoet aan het besluit bodemkwaliteit en heeft een hoog draagvermogen van CBR 55%. Door al deze eigenschappen is Graustabiel onderhoudsarm. 

Waarvoor kunt u Graustabiel gebruiken?

Graustabiel is voor diverse doeleinden geschikt. De meest voorkomende Graustabiel halfverhardingen zijn:

  • Parkeerplaatsen
  • Fiets- en wandelplaatsen
  • BMX Circuit 
  • Erfverharding
  • Campings
  • Speeltuinen
  • Recreatieparken
  • Kinderboerderijen

Wilt u meer informatie hebben over de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact.

Kosten aanleg Graustabiel door Geba

De prijs van Graustabiel is afhankelijk van een aantal factoren. Natuurlijk zijn het aantal vierkante meters belangrijk. Vervolgens kijken we naar de conditie van de ondergrond. Wellicht moeten er onderlagen verwijderd worden om een geschikte fundering te krijgen. Of moeten er juist extra lagen aangebracht worden. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden en kosten zijn voor het aanleggen van Graustabiel? Neem dan gerust contact op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Laat uw Graustabiel aanleggen door Geba

Heeft u interesse in de emissievrije aanleg van Graustabiel door Geba? Neem contact met ons op om een afspraak te maken met onze adviseurs. Geba heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van halfverhardingen en asfalt. Wij geven u graag advies.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
halfverharding
asfalt tuin aanleggen
Halfverharding paden