Terrein asfalteren

Bent u op zoek naar een betaalbare en betrouwbare partij voor terrein asfalteren? Geba projecten is de partner voor allerlei soorten asfaltwerken. Geba heeft de beschikking  over een machinepark van ruim 80 walsen, asfaltspreidmachines, bitumen sproeiwagens maar ook de specialisten die deze machines bedienen. 

 

Uw erf of terrein asfalteren is een duurzame optie

Een weg met veel hobbels, gaten en een onstabiele bodem is niet comfortabel en zal meer vragen van uw voertuig(en). Naast een verhoogd brandstofverbruik loopt u de kans dat u sneller met schade of defecten geconfronteerd wordt. De kosten van terrein asfalteren van uw weg of erf zal zich in de jaren die volgen zeker terugverdienen.

Onkruid is verleden tijd bij terrein asfalteren

De asfalt laag is bestand tegen de groei van onder andere onkruid.  Alle uren die u eerst kwijt was aan het verwijderen van onkruid is nu verleden tijd. Met uw erf of terrein asfalteren maakt u het onderhoud minder intensief. De combinatie van steenslag, zand en vulstof in het asfalt is ondoordringbaar voor alle soorten onkruid.

Maak de ondergrond sterker door terrein asfalteren

Elk terrein en erf is anders, daarom kijken onze specialisten altijd goed naar de hoedanigheid van de ondergrond (fundering) voordat er asfalt kan worden aangebracht. Met uw erf of terrein asfalteren maakt u de ondergrond ook sterker en uw weg voor praktisch ieder vervoermiddel optimaal begaanbaar. Van tractor tot graafmachines en van auto tot scooter: asfalt is de oplossing.

De kosten voor het asfalteren van uw erf

De kosten voor uw erf of terrein asfalteren worden grotendeels berekend op basis van het aantal vierkante meters (m2)  en de conditie van de onderlaag waarop het asfalt moet worden aangebracht. Verder is het zo dat hoe meer vierkante meters asfalt aangelegd moet worden hoe voordeliger het per vierkante meter wordt. Ook zijn de kosten voor het asfalteren van uw erf afhankelijk van het aanbrengen van bijzondere constructies. Hierbij kunt u denken aan molgoten in het asfalt, slijtlagen, slurrie voor een extra sterk wegdek,  of verhardingen op hellingen.

Het asfalt op uw terrein laten herstellen en renoveren

Ook wanneer u al asfalt heeft liggen op uw terrein, maar deze hersteld dient te worden,  bent u bij Geba aan het juiste adres. Zo hebben we voor iedere asfalt uitdaging, groot of klein, wel een panklare oplossing beschikbaar. Ook voor uw woonerf, oprit of bedrijfsterrein zijn er voordelen om te kiezen voor speciaal asfalt. Asfalt is in verschillende samenstellingen en kleuren verkrijgbaar. Afhankelijk van de functie of de belasting van uw weg, kunnen wij u het juiste advies geven.

Wij zijn er voor overheden, particulieren en bedrijven. Van stabilisering van de ondergrond tot (spoed)reparaties en van asfalt verwerken en aanbrengen tot asfalt verwijderen. Neem contact op voor meer informatie, de mogelijkheden en kosten. Geba is uw all-in one partner, vanaf het aanbrengen van de fundering, tot aan de uiteindelijke asfaltconstructie.

 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van asfalt

Geen onkruid

Geen plassen

Verschillende kleurmogelijkheden

Strakke uitstraling

Weinig onderhoud

Levensduur

Vlak

Vloeistofdicht

asfalt tuin aanleggen
asfalt aanleggen tuin