Oplossingen

Oplossingen op maat voor iedere sector

Oplossingen voor alle sectoren 

Elke sector heeft verschillende wensen en behoefte op het gebied van halfverhardingen en asfalt. Geba zorgt ervoor dat we voor iedereen de juiste oplossing kunnen bieden. Bekijk hieronder wat we voor jouw sector kunnen betekenen! 

Oplossingen met oog voor de toekomst 

Samen met onze partner Green Road Equipment bieden wij elektrisch aangedreven machines aan voor onze projecten. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het verminderen van de wereldwijde CO2-uitstoot en houden we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk. 

Waarom Geba 

Geba heeft een groot machinepark, waarmee we voor elk project de juiste machine apparatuur hebben. Daarnaast zetten wij alleen de beste vakmensen in. Samen zetten we ons in om uw project zo vlot en goed mogelijk af te ronden! 

Vragen? 

Heeft u nog vragen over de aanleg of onderhoud van uw halfverharding of asfalt?Schroom niet en neem snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Geba werkt voor zowel bedrijven, overheid en particulieren. 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Halfverharding parkeerplaats
Koud asfalt en noodreparaties
asfalt straat aanleggen