Asfalteren bedrijfsterrein

Bent u op zoek naar een bedrijf dat asfalt aan kan leggen op uw bedrijfsterrein? Dan bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg en onderhoud van asfalt. Wij verzorgen o.a. de aanleg van en het onderhoud aan wegen, fietspaden, op- en afritten, bedrijfs- en parkeerterreinen en vakantieparken. Wilt u de aanleg emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw aanleg emissievrij te realiseren. 

De mogelijkheden bij het asfalteren van uw bedrijfsterrein

Bij het asfalteren van uw bedrijfsterrein zijn er veel mogelijkheden. Zo hebben we voor iedere project, groot of klein, een oplossing beschikbaar. Het asfalt dat wij aanbrengen is in verschillende kleuren en samenstellingen beschikbaar. Daarnaast kunnen we ook een slijt- of slemlaag op het asfalt aanbrengen. Hierdoor wordt de levensduur het beschermd tegen zware machines en wordt de levensduur verlengd.

Ook kunnen wij asfaltverhardingen aanbrengen op taluds en dijken. Dit kunnen wij tot een hellingshoek van 45 graden. 

Bent u op zoek naar asfalt dat vloeistofdicht is en bestand is tegen hoge belasting of chemische of bijtende stoffen? Laat u dan door ons informeren over de juiste oplossing. 

De voordelen van asfalteren

Het asfalteren van uw bedrijfsterrein is een goede en onderhoudsvrije oplossing. Met asfalt heeft u:

  • Een strakke uitstraling
  • Onderhoudsarm
  • Hoge gewichtsbelasting mogelijk
  • Verschillende asfaltmengsels en kleuren mogelijk
  • Een bedrijfsterrein dat zeer lange tijd mee gaat
  • Een vlak terrein zonder gaten of hobbels
  • Optimale afwatering 

Het asfalt op uw bedrijfsterrein herstellen of renoveren? Ook dan kunt u bij Geba terecht. Wij bieden een complete service voor onderhoud en beheer op het gebied van asfalt. 

Asfalt is voor ieder vervoermiddel geschikt

Met het asfalteren van uw bedrijfsterrein maakt u de ondergrond sterker en uw weg voor praktisch ieder vervoermiddel optimaal begaanbaar. Van tractor tot graafmachines en van vrachtwagens tot andere bedrijfswagens.

Laat uw asfalt aanleggen door Geba

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat asfalt zoveel mogelijk emissievrij aangebracht wordt. Geba maakt bij de aanleg van asfalt gebruik van materieel dat door het zusterbedrijf Green Road Equipment  omgebouwd is van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

De kosten voor asfalteren

De kosten voor het asfalteren van uw bedrijfsterrein worden grotendeels berekend op basis van het aantal vierkante meters (m2) en de conditie van de onderlaag waarop het asfalt moet worden aangebracht. Asfalt kan in verschillende soorten en kleuren aangebracht worden. 

Neem contact op over asfalteren door Geba

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of kosten van het asfalteren van uw bedrijfsterrein? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van asfalt

Geen onkruid

Geen plassen

Verschillende kleurmogelijkheden

Strakke uitstraling

Weinig onderhoud

Levensduur

Vlak

Vloeistofdicht

asfalt aanleggen tuin
asfalt voor tuin aanleggen
Bijzondere asfaltconstructies