Over Ons

Onze expertise op het gebied van asfalt- en halfverhardingen hebben we gedurende de tijd steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor de klant staan daarbij voor Geba voorop. Hierdoor weten onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland ons al decennia lang te vinden.

Over Ons

Geba is een familiebedrijf in de wegenbouw. Het ontstaan gaat terug naar het begin van de vorige eeuw. Toen werd aannemer “van Engelen Wegenbouw BV” opgericht. Het aannemen en verwerken van asfalt werd vanaf toen van generatie tot generatie overgedragen en voortgezet. In de jaren zeventig werd van Engelen Wegenbouw omgevormd van wegenbouwer naar handelsbedrijf én verhuurbedrijf van mens en materieel. Collega aannemers ondersteunen en faciliteren bij infrastructurele werken werd toen de insteek.

Onze expertise op het gebied van asfalt- en halfverhardingen hebben we gedurende de tijd steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor de klant staan daarbij voor Geba voorop. Hierdoor weten onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland ons al veertig jaar te vinden.

Duurzaamheid

Duurzame verandering creëer je niet alleen. Daarom werken we nauw samen met onze stakeholders, partnerbedrijven en overheidsinstellingen en staan we voortdurend in contact met medeondernemers, gemeenten en omwonenden.

Visie

Geba gaat voor praktische resultaten met een duurzame insteek. We zijn ons bewust van vandaag en kijken naar de dag van morgen. Dat zie je overal terug in onze bedrijfsvoering. Van onze diensten en producten tot het milieu, de omgeving, de bedrijfspanden en de zorg en veiligheid voor onze mensen. Niet voor niets is Geba als MVO-gecertificeerd bedrijf in 2018 verkozen tot finalist voor de MVO Award in het Rijk van Nijmegen. En daar zijn we trots op!

Missie

Geba levert de totaaloplossing voor de uitvoering van asfalt- en halfverhardingswerken vanuit een duurzame visie. Met modern materieel, de expertise die benodigd is voor de werkuitvoering en enthousiaste vakmensen die de zorg van onze klanten overnemen om zo samen tot een perfect resultaat van de gewenste verharding te komen.

Over ons
Over ons
Over ons