Asfalt onderhoud en beheer

Wij staan garant voor een uitstekend, kwalitatief onderhoud en beheer van uw asfalt. Wij hebben ons vakmanschap opgebouwd door een jarenlange ervaring, de inzet van de juiste tools en het gebruik van een hoogstaand asfalt product.

Asfalt onderhoud door Geba

Asfalt is een prachtige uitvinding en veel motorvoertuigen maken er dagelijks dankbaar gebruik van. Maar ook asfalt heeft naar verloop van tijd onderhoud nodig. Zoekt u een bedrijf dat uw asfalt kan onderhouden? Dan bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het asfalt onderhoud. Wij verzorgen o.a. het onderhoud aan wegen, fietspaden, op- en afritten, bedrijfs- en parkeerterreinen en vakantieparken. Wilt u het onderhoud emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw asfaltonderhoud emissievrij te realiseren.

Tijdig onderhoud van asfalt voorkomt ernstige schade

In principe heeft asfalt weinig onderhoud nodig. Door zware belasting, slijtage, strooizout en weersinvloeden kan er slijtage ontstaan in de vorm van scheuren of gaten. Door preventief onderhoud uit te laten voeren voorkomt u grotere reparaties in de toekomst. 

Heeft u al zichtbare schade aan het asfalt? Laat dan uw asfalt repareren. Wij hebben de expertise in huis om (spoed)reparaties uit te voeren. Geba beschikt over een breed machinepark waardoor wij voor iedere uitdaging een oplossing hebben. Ook als u het onderhoud emissievrij wilt laten uitvoeren.  

Waarom asfalt onderhoud door Geba?

Geba beschikt over eigen asfaltploegen en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere asfalt klus een oplossing kunnen bieden. Wilt u het onderhoud emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw asfaltonderhoud emissievrij te realiseren. Geba is er voor zowel particulieren en bedrijven.

Neem contact op voor het onderhoud van uw asfalt door Geba

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of kosten van asfaltonderhoud? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
asfalt aanleggen
Onderhoud en Beheer
asfalt straat aanleggen