Onderhoud en Beheer

Door ons vakmanschap opgebouwd na jarenlange ervaring, de inzet van de juiste tools en het gebruik van een hoogstaand asfalt product staan wij garant voor een uitstekende kwalitatieve reparatie van uw asfaltschade.

Onderhoud en Beheer

Geba heeft de expertise in huis om (spoed)reparaties van oppervlakte schade aan het asfalt wegdek te herstellen. Daar hebben wij speciale materialen en machines voor om zo het beste resultaat te behalen. Naast reparaties verzorgen wij ook het preventief onderhoud aan wegen, fietspaden, op- en afritten, bedrijfs- en parkeerterreinen, vakantieparken, etc. maar ook bakfrezen en aanvullen met asfalt.

Onze korte communicatie lijnen, persoonlijke benadering, flexibele inzetbaarheid van het personeel, resulteren in een snelle en efficiënte uitvoering. Door ons vakmanschap opgebouwd na jarenlange ervaring, de inzet van de juiste tools en het gebruik van een hoogstaand asfalt product staan wij garant voor een uitstekende kwalitatieve reparatie van uw asfaltschade. Daarnaast zijn wij dealer in Nederland en België van  de nieuwste machines en technologieën die voorhanden zijn om asfaltreparaties in een vroeg stadium te repareren.

Scheuren repareren

Scheuren worden netjes schoongemaakt en gerepareerd met warme giet bitumen. De bitumenvulling strooien we af met een leislag/fijne split, waarna er vrijwel direct weer overheen gereden kan worden. Scheurdoorgroei wordt zo voorkomen en de levensduur van het asfalt verlengd.

Koud asfalt en noodreparaties

Vooral in de vorstperiode ontstaan soms gaten in het asfalt. Deze gaten kunnen gevaarlijk zijn. Snelle reparatie is dan belangrijk om te zorgen dat de schade zich niet verder uitbreidt. Met koudasfalt zijn deze gaten snel gedicht en is direct gevaar/hinder voorbij. Reparatie met koudasfalt is een tijdelijke oplossing.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
asfalt aanleggen
Onderhoud en Beheer
asfalt straat aanleggen