Asfaltverwerking

Geba levert de optelsom, van een professionele calculatie en voorbereiding van het werk tot aan de aanleg, het onderhoud of reparatie van asfaltwegen, paden en bedrijfsterreinen. Vanaf het aanbrengen van fundering, tot aan de uiteindelijke asfaltconstructie.

Asfalt verwerken

Geba beschikt over eigen asfaltploegen en een zeer uitgebreid modern machinepark zodat Geba voor iedere asfaltklus een oplossing kan bieden. Ook voor speciale asfaltverwerking bent u bij Geba aan het juiste adres. Denk daarbij ook aan bijzondere asfaltconstructies zoals het aanbrengen van asfalt molgoten, slijtlagen of asfaltverhardingen op hellingen (bijv. taluds of dijken). Ook voor het uitvoeren van (spoed) reparaties bent u bij Geba aan het juiste adres.

Asfalt verwijderen

Afhankelijk van de situatie wordt oud asfalt geheel of deels verwijderd. Deze keuze wordt mede gemaakt op basis van de kwaliteit en samenstelling van de asfaltverharding. Het verwijderen van asfalt kan door middel van opbreken of frezen. Er ontstaat dan weer een goede basis voor een nieuwe asfaltconstructie. 

Stabilisering van de ondergrond

De levensduur van een geasfalteerd wegdek, is mede afhankelijk van de kwaliteit van de onderliggende fundering. De opbouw, soort en dikte van de fundatielaag, wordt hoofdzakelijk bepaald door de draagkracht van de ondergrond in combinatie met de verkeersbelasting en aantal verkeersbewegingen.

Bij overlaging van bestaand asfalt is het advies om onderzoek te laten doen naar de ondergrond, de aanwezige fundatielaag en oude asfaltverharding waar het nieuwe asfalt op komt. Hiermee wordt voorkomen dat er een nieuwe asfaltverharding gerealiseerd wordt, die de verwacht levensduur niet bereikt.

Asfalt aanbrengen

Asfalt aanbrengen is vaak een voordelige en duurzame optie. De m2 prijs ligt relatief laag ten opzichte van andere soorten wegverharding en gaat bovendien lang mee. Asfalt is in verschillende soorten en kleuren aan te brengen. Afhankelijk van de toepassing adviseren wij u graag over het asfaltmengsel dat u het best toe kunt passen.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van asfalt

Geen onkruid

Geen plassen

Verschillende kleurmogelijkheden

Strakke uitstraling

Weinig onderhoud

Levensduur

Vlak

Vloeistofdicht

asfaltverwerking
Asfaltverwerking
Asfaltverwerking