Asfaltverwerking

 Asfaltverwerking voor bedrijven en particulieren.

Wat is asfaltverwerking? 

Onder asfaltverwerking verstaan we alles omtrent het aanleggen, repareren en onderhouden van asfalt. Dit kan gaan om asfalt dat is aangelegd voor de wegenbouw, maar ook voor parkeerplaatsen, opritten, paden, bedrijfsterreinen, etc. Bij Geba verzorgen wij asfaltverwerking voor iedereen op maat. Wij bieden mogelijkheden voor elke sector. 

Laat uw asfalt verwerken door Geba 

Geba biedt voor iedereen de juiste oplossingen. Voor overheidsinstellingen, bedrijven, particulieren, agrariërs en de recreatie. We zorgen bij elke klus voor de juiste materialen en de juiste machines. Voor wat betreft asfaltverwerking kijken we graag samen naar de beste mogelijkheid voor u. 

Emissievrij voor een betere toekomst 

Wij vinden het belangrijk dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft. Daarom zorgen wij in samenwerking met onze partner Green Road Equipment voor volledige emissievrije asfaltverwerking. Op deze manier zorgen wij voor een betere toekomst, waar minder CO2 wordt uitgestoten. 

Kosten asfaltverwerking 

De kosten voor het verwerken van uw asfalt worden voor het grootste deel bepaald aan de hand van het aantal vierkante meters. Daarnaast is het natuurlijk van belang of het gaat om aanleg, vernieuwing, reparatie of onderhoud. Wij hebben voor elke klus de juiste vakmensen en machines. 

Mogelijkheden bespreken? 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen? Wij staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee. Neem snel contact op, dan helpen wij u geheel vrijblijvend verder. 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van asfalt

Geen onkruid

Geen plassen

Verschillende kleurmogelijkheden

Strakke uitstraling

Weinig onderhoud

Levensduur

Vlak

Vloeistofdicht

asfaltverwerking
Asfaltverwerking
Asfaltverwerking