Gele halfverharding

Wilt u graag gele halfverharding aan laten leggen? Dan bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van halfverhardingen. Door halfverharding te gebruiken behoudt u de natuurlijke uitstraling van uw natuurgebied, park of tuin. Elke gewenste stijl, sfeer en uitstraling kan worden gecreëerd. Halfverharding wordt gezien als het duurzaam alternatief voor bestrating of asfalt. 

Wilt u de aanleg van uw natuurlijke paden emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw verharding emissievrij aan te leggen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor aanleg van gele halfverharding? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Gele halfverharding

Gele halfverharding is een populaire natuurlijke vorm van halfverharding voor paden in bijvoorbeeld parken, openbare terreinen, halfverharding parkeerplaatsen, pleintjes, golfbanen, wandelpaden en fietspaden. Afhankelijk van de toepassing, wens en nodige hardheid van de gele halfverharding kunnen wij in elke omgeving een passende variant realiseren.

Waarom kiezen voor gele halfverharding?

Gele halfverharding heeft, net als andere soorten halfverharding veel voordelen. Het heeft een hoge hardheid waardoor onkruid en vorming van algen vrijwel niet voorkomen. Het is een 100% natuurlijk en duurzaam product waar jarenlang onbezorgd gebruik van kan worden gemaakt. Beschadigingen of verzakkingen komen weinig voor bij gele halfverharding. De goede waterdoorlatende eigenschappen van gele halfverharding zorgen dat regenwater goed wordt weggevoerd en er geen plassen blijven liggen. Veel recreatie- en speelplaatsen worden om die redenen voorzien van gele halfverharding. Gele halfverharding heeft een zonnige, natuurlijke kleur omdat het een restproduct van kalksteen is. 

De voordelen van gele halfverharding

  • Goedkoper dan andere soorten bestrating.
  • Milieuvriendelijk en 100% duurzaam.
  • Onderhoudsarm.
  • Geschikt voor lopen, fietsen, kinderwagens en rolstoelen.
  • Geschikt voor intensieve en zware belasting als oprit of parkeerplaats.
  • Gunstig in de aanleg op hellend of ongelijk terrein.
  • Hemelwater kan eenvoudig via de grond afvoeren.
  • Minder onkruid vanwege de vaste dichtheid.
  • In meerdere materialen en kleuren samen te stellen.
  • Reparaties zijn snel en eenvoudig uit te voeren.

Laat uw gele halfverharding aanleggen door Geba

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat halfverhardingen zoveel mogelijk emissievrij aangebracht worden. Geba maakt bij de aanleg van halfverhardingen gebruik van materieel dat door het zusterbedrijf Green Road Equipment  omgebouwd is van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

Kosten voor aanleg van gele halfverharding

De kosten voor de aanleg van gele halfverharding is afhankelijk van het aantal vierkante meters dat van halfverharding voorzien moet worden. Maar ook het gekozen halfverharding product en het daarvoor in te zetten materieel spelen hierin een rol. Toch is de realisatie van een gele halfverharding sneller te realiseren is dan bijvoorbeeld asfalt, klinkers, waaltjes of en ander soort bestrating. 

De mogelijkheden voor u

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor de aanleg van gele halfverharding? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies. We zijn er voor zowel bedrijven, overheid en particulieren.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
halfverharding
asfalt tuin aanleggen
Halfverharding paden

Gele halfverharding van Geba?

Geba heeft veel ervaring in het aanleggen van halfverharding paden, ook met de typische variant Achterhoeks padvast. Onze expertise hebben we gedurende de tijd steeds verder ontwikkeld en verbeterd en dat blijven we ook doen. Zo zorgen we voor de juiste onderlaag en eventuele kantopsluiting, zodat de halfverharding goed op zijn plaats blijft wanneer u er op loopt, fietst of rijdt. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor ons werk en voor onze klanten staan altijd voorop. Wij verzorgen aanleg en onderhoud van verharding voor particulieren, bedrijven, de agrarische sector en overheidsinstellingen. Dus ook op gemeentelijk of provinciaal niveau kunnen wij uw halfverharding realiseren.

Wilt u een specifieke sfeer in uw tuin creëren? Weet u niet goed welk materiaal het meest geschikt is voor uw gewenste halfverharding? Van kasteeltuinen tot fietspaden, openbare parken, opritten en halfverharding tuinpaden, wij adviseren en informeren u graag over alle mogelijkheden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor aanleg van de prachtig natuurlijk ogende gele halfverharding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies.