Halfverhardingen

Voor een natuurlijke uitstraling van uw oprit, terras, parkeerterrein, tuin-, fiets-, bos- of wandelpad kiest u voor de aanleg van de juiste halfverharding. Geba heeft goede ervaring met “padvast”. Een prachtig product met fantastische eigenschappen waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Halfverharding, een natuurlijke uitstraling

Halfverharding is een relatief harde open verharding die gebruikt kan worden voor een oprit, terras, parkeerterrein, tuinpaden, fiets- of wandelpad. Halfverharding geeft de omgeving een natuurlijke uitstraling door de kleur en het materiaal.  Elk gewenste stijl en uitstraling wordt ermee gecreëerd. Bovendien is het 100% natuurlijk en dus milieuvriendelijke ondergrond die niet alleen duurzaam maar ook financieel erg aantrekkelijk is in vergelijking met bestrating of asfaltverhardingen. Wij hebben goede ervaring met halfverhardingen waaronder Achterhoeks padvast, maar als u uw wensen kenbaar maakt kunnen wij u voorzien van het juiste advies en product . 

Opbouw constructie

De opbouw van de halfverhardingsconstructie wordt bepaald door verschillende factoren, ondergrond, fundatie in combinatie met de halfverharding en wijze van aanbrengen. Door onze kennis in deze materie kunnen wij daarom u een gedegen maatwerkadvies aanreiken.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
halfverharding
asfalt tuin aanleggen
Duurzame Halfverharding