Halfverhardingen

Voor een natuurlijke uitstraling van uw oprit, terras, parkeerterrein, tuin-, fiets-, bos- of wandelpad kiest u voor de aanleg van de juiste halfverharding. Geba heeft goede ervaring met “padvast”. Een prachtig product met fantastische eigenschappen waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Halfverharding voor allerlei paden

Wandelpaden en oprijlanen worden veelal voorzien van halfverhardingen. Halfverharding is een type padverharding dat verkrijgbaar is in veel verschillende soorten en uitstralingen. U ziet ze waarschijnlijk dan ook vaker dan u beseft. Denk maar eens aan hoeveel opritten, terrassen en parkeerterreinen uit halfverharding bestaan. Of al die tuin-, fiets-, bos- en wandelpaden die zijn aangelegd. Geba is gespecialiseerd in de aanleg van zogeheten halfverharde wegen en paden. Veelal wordt daar het product “Padvast” voor gebruikt.  Een prachtig duurzaam product met fantastische eigenschappen waar u gegarandeerd jarenlang plezier aan beleeft. Maar ook voor andere soorten halfverhardingen bent u bij Geba aan het juiste adres. De specialisten van Geba adviseren u graag vrijblijvend over de meest slimme toepassing en producteigenschappen.

Wat is halfverharding?

De toepassing van Halfverharding heeft veel mogelijkheden. Het bestaat veelal uit steensoorten gecombineerd met andere natuurlijke vergruisde producten. Naast steen komen zand, grind, leem, hout en schelp voor in de samenstelling van halfverhardingen. Het biedt u in ieder geval volop keuze in stijlen en uitstraling door variatie van materiaal en dus ook de kleur. Zeker is dat bij elke combinatie halfverharding een duurzame en 100% natuurlijke, en dus milieuvriendelijke ondergrond altijd het eindresultaat is. En of u nu kiest voor vergruisde schelpen van verschillende formaten, boomschors, houtsnippers of gebroken natuursteen, een halfverharding is in vergelijking met andere soorten verhardingen, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en ook nog eens financieel erg aantrekkelijk.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
halfverharding
asfalt tuin aanleggen
Duurzame Halfverharding

Waarom kiezen voor halfverharding van Geba?

Wij hebben goede ervaring met halfverhardingen waaronder ons Topproduct “ Achterhoeks padvast. Onze expertise op het gebied van asfalt- en halfverhardingen hebben we gedurende de tijd steeds verder ontwikkeld en verbeterd. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor de specifieke situatie bij u als klant en het werk dat we leveren staan bij Geba voorop. We zijn er dan ook voor zowel overheden, bedrijven en particulieren. De opbouw van de constructie van halfverharding wordt bepaald door verschillende factoren. De ondergrond en fundatie in combinatie met de soort halfverharding en wijze van aanbrengen vergen veel deskundigheid. Door de kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd,  kunnen wij u daarom u een gedegen maatwerkadvies aanreiken.

Kosten aanleg halfverharding

De precieze kosten voor de aanleg van halfverharding zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan het aantal vierkante meters dat verhard moet worden, de conditie van de ondergrond waarop de halfverharding moet worden aangebracht, eventueel verwijdering van bestaande verhardingen en de eventueel daarvoor in te zetten materieel. Maar het is en blijft een zekerheid dat halfverharding veel duurzamer is, breed toegepast kan worden en veelal voordeliger is ten aanzien van andere conventioneel toegepaste soorten verhardingen.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden en kosten zijn voor de toepassing van Halfverharding? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een deskundig advies.

Emissieloos aanbrengen van Halfverhardingen

Naast het gebruik van Duurzame halfverhardingen, vindt Geba het belangrijk dat deze producten zoveel mogelijk ook “emissieloos”  aangebracht worden. Daarom maakt Geba bij het aanbrengen van halfverhardingen gebruik van bouwmachines (walsen, shovels) die door het zusterbedrijf “Green Road Equipment”  omgebouwd zijn,  van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

Heeft u even?Uw feedback is waardevol!

Kunt u deze 2 vragen voor ons beantwoorden? Wij zijn erg benieuwd naar uw feedback.