Grauwacke

Een milieuvriendelijk en financieel aantrekkelijk alternatief voor asfalt of bestrating.

Grauwacke

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijk en een financieel aantrekkelijk alternatief voor asfalt of bestrating? Dan past grauwacke helemaal bij u. Grauwacke zorgt voor een natuurlijke uitstraling en is verkrijgbaar in twee verschillende grind groottes. Geba heeft bovendien een machinepark met elektrisch emissievrij materieel. Woont u in een natuurgebied of wilt u emissievrij uw halfverharding aanleggen? dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over Grauwacke en de aanleg hiervan? Neem contact met ons op.

Comfort verzekerd met Grauwacke

Grauwacke is speciaal ontwikkeld voor fiets- en wandelpaden. Door de platte stukjes ontstaat er een fijne ondergrond. Grauwacke is uitermate geschikt voor gebruikers van een rolstoel of een rollator. Bij een continue belasting van zwaarder verkeer is het raadzaam over te gaan op Graustabiel. Grauwacke verbetert niet alleen de toegankelijkheid, maar verlaagt ook uw onderhoudskosten.

Waarvoor kunt u Grauwacke gebruiken?

Grauwacke is voor verschillende doeleinden geschikt. Als u voor Grauwacke grind gaat, zijn de stenen iets groter waardoor de uitstraling anders zal zijn. De meest voorkomende Grauwacke halfverhardingen zijn:

  • Fiets- en wandelpaden
  • Opritten
  • Erfverharding
  • Speeltuinen
  • Kinderboerderijen
  • Parkeerterreinen 
  • Bospaden

Het gewicht van Grauwacke is ± 1500KG per m3. Wilt u meer informatie hebben over de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact.

Kosten aanleg Grauwacke door Geba

De prijs van Grauwacke is afhankelijk van een aantal factoren. Natuurlijk zijn het aantal vierkante meters belangrijk. Vervolgens kijken we naar de conditie van de ondergrond. Wellicht moeten er onderlagen verwijderd worden om een geschikte fundering te krijgen. Of moeten er juist extra lagen aangebracht worden. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden en kosten zijn voor het aanleggen van Grauwacke? Neem dan gerust contact op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Laat uw Grauwacke aanleggen door Geba

Heeft u interesse in de emissievrije aanleg van Grauwacke door Geba? Neem contact met ons op om een afspraak te maken met onze adviseurs. Geba heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van halfverhardingen en asfalt. Wij geven u graag advies. 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
halfverharding
asfalt tuin aanleggen
Halfverharding paden