Recreatie

Geba levert de optelsom, van een professionele calculatie en voorbereiding van het werk tot aan de aanleg, het onderhoud of reparatie van asfaltwegen, paden en bedrijfsterreinen. Vanaf het aanbrengen van fundering, tot aan de uiteindelijke asfaltconstructie.

Recreatie

Voor recreatie- of bungalowparken, golfterreinen of natuurgebieden verzorgen wij de aanleg en het onderhoud van wegen, wandel- en fietspaden en terreinen met allerlei soorten verhardingen. U kunt daarbij denken aan halfverhardingen (zoals Achterhoeks Padvast, Grauwacke of schelpen) of speciaal aangebrachte asfaltverhardingen.

Voor de aanleg van uw duurzame wegen en fiets- of wandelpaden in uw recreatie- of bungalowpark, is het gebruik van een natuurlijke verharding een goede keuze. Halfverhardingen hebben een natuurlijke uitstraling die bijdraagt aan de sfeer van uw omgeving. Wij brengen eerst een goede fundering van menggranulaat aan. Daaroverheen een laag halfverharding. Wij hebben goede ervaring met halfverhardingen waaronder Achterhoeks Padvast maar ook van Grauwacke. Maak uw wensen aan ons kenbaar zodat wij u kunnen voorzien van het juiste advies en product.

Maar ook een asfaltverharding voor uw wegen is snel aangebracht. Asfalt is vrijwel direct gebruiksklaar en onderhoud vriendelijk. Kiest u voor asfalt? Dan zijn er verschillende aanbrengsoorten mogelijk. U kunt dus zelf de uitstraling bepalen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Om van uw project een succes te maken is een goede voorbereiding van belang. Bij Geba bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over 80 machines zodat wij voor iedere uitdaging op het gebied van verhardingen de juiste oplossing kunnen bieden. Daarnaast werken wij met “zero-emission” materieel zodat wij voor een duurzame en emissieloze verwerking van asfalt en halfverhardingen kunnen zorgen.

Onze, met diesel aangedreven wegenbouwmachines worden momenteel door ons zusterbedrijf Green Road Equipment omgebouwd naar elektrisch aangedreven materieel voorzien van een batterijpakket! Zo kunnen wij ook in kwetsbare natuurgebieden zonder uitstoot van stikstof of kooldioxide uw project realiseren.

Onze vakspecialisten geven leiding aan het gehele verhardingsproces waardoor u als opdrachtgever volledig ontzorgd wordt. Van het moment dat een besluit voor een werk wordt gestart tot aan de uitvoering en nazorg, alles binnen één organisatie. Wij zitten “kort op de bal”, kunnen snel schakelen en werken oplossingsgericht zodat u verzekerd bent van een snel en soepel verlopend bouwproces.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

halfverharding recreatiepark