Halfverharding tuin

Wilt u graag halfverharding in uw tuin of park aanbrengen? Dan bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van halfverhardingen. Door halfverhardingen te gebruiken in uw tuin behoudt u de natuurlijke uitstraling en elke gewenste stijl en uitstraling kan worden gecreëerd. Halfverharding wordt gezien als het duurzaam alternatief voor bestrating of asfalt.

Wilt u de aanleg van uw halfverharding emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw verharding emissievrij aan te leggen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor de aanleg van uw halfverharding? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Halfverharding in tuinen en parken

Halfverhardingen in tuinen en parken zie je steeds vaker. Zij hebben een sierlijke en natuurlijke uitstraling, maar zijn ook onderhoudsarm en in verhouding voordeliger om aan te leggen. Een halfverharding is een relatief harde laag, vaak bestaande uit steensoorten, die ideaal zijn voor de aanleg van paden in een natuurlijke omgeving. Ook terrassen kunnen met de verschillende soorten halfverharding worden aangelegd.

Wat is een halfverharding in uw tuin of park?

Halfverhardingen zijn in veel verschillende vormen in uw tuin aan te leggen zoals paden, parkeerplaatsen en terrassen. Een halfverharding in uw tuin kan bestaan uit meerdere steensoorten gecombineerd met andere natuurlijke vergruisde producten. Naast steen komen zand, grind, leem, hout of schelp voor in de samenstelling van een halfverharding. Door producteigenschappen en samenstelling gebruiken wij veelal Achterhoeks Padvast. U heeft volop keuze in stijlen en uitstraling en zelfs ook in de kleur van uw tuinpad. Een halfverharding in uw tuin is altijd 100% natuurlijk en duurzaam. Bovendien is het in verhouding tot andere soorten bestrating gunstig in prijs en snel aan te brengen.

De voordelen van halfverharding in uw tuin of park

  • Goedkoper dan andere soorten bestrating.
  • Relatief snel aan te brengen.
  • Milieuvriendelijk en 100% duurzaam.
  • Onderhoudsarm.
  • Geschikt voor lopen, fietsen, kinderwagens en rolstoelen.
  • Extra gunstig in de aanleg op hellend of ongelijk terrein.
  • Hemelwater kan eenvoudig via de grond afgevoerd worden.
  • Geen onkruidgroei vanuit de bodem door de vaste dichtheid.
  • In meerdere materialen en kleuren samen te stellen.
  • Reparaties zijn snel en eenvoudig uit te voeren.

Laat halfverharding in uw tuin aanleggen door Geba

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat halfverhardingen zoveel mogelijk emissievrij aangebracht worden. Geba maakt bij de aanleg van halfverhardingen gebruik van materieel dat door het zusterbedrijf Green Road Equipment  omgebouwd is van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

Kosten voor aanleg van halfverharding in uw tuin of park

De kosten voor de aanleg van halfverharding in uw tuin of park is afhankelijk van het aantal vierkante meters dat van halfverharding voorzien moet worden. Maar ook het gekozen halfverharding product en het daarvoor in te zetten materieel spelen hierbij een rol. Toch is de realisatie van een halfverhard tuinpad sneller te realiseren is dan bijvoorbeeld asfalt, klinkers, waaltjes of en ander soort bestrating voor uw siertuin.

De mogelijkheden voor u

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor de aanleg van uw halfverharding in uw tuin? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies. We zijn er voor zowel bedrijven als particulieren.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
asfalt tuin aanleggen
halfverharding
Duurzame Halfverharding

Waarom kiezen voor een halfverharding in uw tuin?

Wij hebben veel ervaring in het aanleggen van halfverharding in tuinen of parken. Door de samenstelling en producteigenschappen gebruiken wij als halfverharding veelal Achterhoeks Padvast. Onze expertise bij de aanleg  van halfverharding tuinpaden hebben we gedurende de tijd steeds verder ontwikkeld en verbeterd en dat blijven we ook doen. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor de klant en het werk dat we leveren staan bij Geba voorop. We zijn er dan ook voor zowel bedrijven als particulieren. De opbouw van de constructie van halfverharding wordt bepaald door verschillende factoren. De ondergrond en fundatie in combinatie met het soort halfverharding voor de aanleg van uw tuinpad en wijze van aanbrengen hiervan vergen veel deskundigheid. Door onze kennis in deze materie kunnen wij u daarom een gedegen maatwerkadvies aanreiken.

Kosten voor de aanleg van een halfverhard tuinpad

De precieze kosten voor de aanleg van halfverharding in uw tuin tuin of park is mede afhankelijk het aantal vierkante meters dat van halfverharding voorzien moet worden. Maar ook het gekozen halfverhardings product en het daarvoor in te zetten materieel spelen hierin een rol. Toch is en blijft een zekerheid dat de realisatie van een halfverhard tuinpad  een natuurlijke uitstraling heeft en sneller te realiseren is dan bijvoorbeeld asfalt, klinkers, waaltjes of andere soort bestrating voor uw siertuin. 

Van kasteeltuinen tot fietspaden, openbare parken, opritten en tuinpaden weet Geba uw halfverharding tot in de puntjes te verzorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor aanleg van een halfverharding tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies.