Halfverharding tuin

Een halfverharding tuin, zoals halfverharde tuinpaden en parken zie je steeds vaker. Ze hebben een sierlijke en natuurlijke uitstraling, maar zijn ook onderhoudsarm en in verhouding voordeliger om aan te leggen. Het woord halfverharding zegt eigenlijk al voldoende. Een relatief harde laag, vaak bestaande uit steensoorten, die ideaal zijn voor de aanleg van paden in een natuurlijke omgeving.

Wat is een halfverharding tuin?

Halfverhardingen zijn in veel verschillende vormen in uw tuin aan te leggen.  Een halfverhard tuinpad kan bestaan uit meerdere steensoorten gecombineerd met andere natuurlijke vergruisde producten. Naast steen komen zand, grind, leem, hout of schelp voor in de samenstelling van een halfverharding. Hierdoor heeft u dan ook volop keuze in stijlen en uitstraling, maar zelfs ook in de kleur van uw tuinpad. En of u nu kiest voor vergruisde stenen, schelpen, boomschors, houtsnippers of breuksteen,  halfverharding in uw tuin is altijd 100% natuurlijk en duurzaam. Bovendien is het in verhouding tot andere soorten bestrating ook nog eens gunstig in prijs en sneller aan te brengen.

De voordelen van een halfverharding tuin of park

  • Goedkoper dan andere soorten bestrating
  • Relatief snel aan te brengen.
  • Milieuvriendelijk en 100% duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Geschikt voor lopen, fietsen, kinderwagens en rolstoelen
  • Extra gunstig in de aanleg op hellend of ongelijk terrein
  • Hemelwater kan eenvoudig via de grond afgevoerd worden. 
  • Geen onkruidgroei vanuit de bodem door de vaste dichtheid
  • In meerdere materialen en kleuren samen te stellen
  • Reparaties zijn snel en eenvoudig uit te voeren

 Geba is gespecialiseerd in de aanleg en verzorging van halfverhardingen in tuinen en parken. Een prachtig duurzaam product met fantastische eigenschappen  waar u gegarandeerd jarenlang plezier aan beleeft.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
halfverharding
asfalt tuin aanleggen
Duurzame Halfverharding

Waarom kiezen voor een halfverharding in uw tuin?

Wij hebben veel ervaring in het aanleggen van  halfverharding in tuinen of parken. Door de samenstelling en producteigenschappen gebruiken wij als halfverharding veelal Achterhoeks padvast. Onze expertise bij de aanleg  van halfverharding tuinpaden hebben we gedurende de tijd steeds verder ontwikkeld en verbeterd en dat blijven we ook doen. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor de klant en het werk dat we leveren staan bij Geba voorop. We zijn er dan ook voor zowel bedrijven als particulieren. De opbouw van de constructie van halfverharding wordt bepaald door verschillende factoren. De ondergrond en fundatie in combinatie met het soort halfverharding voor de aanleg van uw tuinpad en wijze van aanbrengen hiervan vergen veel deskundigheid. Door onze kennis in deze materie kunnen wij u daarom een gedegen maatwerkadvies aanreiken.

Kosten voor de aanleg van een halfverhard tuinpad

De precieze kosten voor de aanleg van halfverharding in uw tuin tuin of park  is mede  afhankelijk het aantal vierkante meters dat van halfverharding voorzien moet worden. Maar ook het gekozen halfverhardings product en het daarvoor in te zetten materieel spelen hierin een rol. Toch is en blijft een zekerheid dat de realisatie van een halfverhard tuinpad  een natuurlijke uitstraling heeft en sneller te realiseren is dan bijvoorbeeld asfalt, klinkers, waaltjes of andere soort bestrating voor uw siertuin. 

Van kasteeltuinen tot fietspaden, openbare parken, opritten en tuinpaden weet Geba uw halfverharding tot in de puntjes te verzorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor aanleg van een halfverharding tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies.