Particulieren

Voor de aanleg van uw oprit, parkeerplaats of erf, kunt u kiezen voor asfalt of een halfverharding met een meer natuurlijke uitstraling. Ook voor de aanleg van uw eigen multifunctionele sportveldje, bent u bij Geba aan het juiste adres.

 

Particulieren

Voor de aanleg van uw oprit, parkeerplaats of erf bent u bij Geba aan het juiste adres.  U kunt kiezen voor asfalt of voor een halfverharding met een meer natuurlijke uitstraling. 

Asfalt is snel aangebracht, vrijwel direct gebruiksklaar en makkelijk te onderhouden.  De standaardkleur is zwart maar ook andere kleuren asfalt zijn mogelijk. U kunt dus zelf de uitstraling bepalen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. 

Bestaand asfalt kan eventueel ook door ons voorzien worden van een “slijtlaag”. Het asfalt wordt dan voorzien van een hechtlaag waarop kleine steentjes (split) worden aangebracht. Uw oprit of parkeerplaats krijgt zo een mooie, en natuurlijke uitstraling. 

Eventueel kan uw oprit ook voorzien worden van een halfverharding. Daar komt dan geen asfalt bij aan te pas. We brengen dan eerst een goede fundering van menggranulaat aan. Daaroverheen een laag halfverharding.  Wij hebben goede ervaring met halfverhardingen waaronder Achterhoeks Padvast, maar als u uw wensen kenbaar maakt kunnen wij u voorzien van het juiste advies en product.

 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
asfalt tuin aanleggen