Geba voor particulieren

Oprit en paden in uw achter- of voortuin, wij helpen u met uw keuze en de aanleg.

 

Oprit aanleggen 

Voor het aanleggen van uw oprit moet u een aantal keuzes maken. Allereerst is het van belang om te bepalen of u voor een halfverharding of asfalt gaat. Beide hebben hun voor- en nadelen. Een halfverharding biedt een natuurlijke uitstraling en is onderhoudsarm. Asfalt is dan weer snel aangelegd en is beter bestand tegen zwaar gebruik. Wij komen graag met u in contact om te bespreken wat voor u het beste is. 

Pad aanleggen 

Ook voor het aanleggen van een pad in uw voor- of achtertuin kan Geba u helpen. Vaak wordt er gekozen voor een natuurlijke en organische uitstraling. Halfverhardingen bieden hier de beste uitkomst voor. Deze verharding kunnen uit meerdere steensoorten bestaan, gecombineerd met andere natuurlijke vergruisde materialen zoals zand, grind, leem, hout of schelpen. Voor uw tuinpad bieden wij een ruime keuze aan stijlen, uitstraling en kleuren. Het gebruik van een halfverharding in uw tuin is niet alleen 100% natuurlijk en duurzaam, maar ook gunstig geprijsd in vergelijking met andere vormen van bestrating en kan snel worden aangebracht. Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan snel contact op. 

Een emissievrije toekomst 

Bij Geba voeren wij al onze opdrachten uit zonder uitstoot van emissies. Wij werken hierbij samen met onze partner Green Road Equipment om ons gezamenlijk in te zetten voor een betere toekomst en de minimalisatie van onze CO2-uitstoot. 

Neem contact op 

Om ook voor u de beste mogelijkheid te bepalen, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Ook als u nog vragen of onduidelijkheden heeft. Onze vakmensen staan klaar om u te helpen! 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
asfalt tuin aanleggen