Halfverharding fietspad

Wilt u graag halfverharding op uw fietspaden aan laten leggen? Dan bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van halfverhardingen. Door halfverharding te gebruiken voor uw fietspaden behoudt u de natuurlijke uitstraling. Elke gewenste stijl, sfeer en uitstraling kan worden gecreëerd. Halfverharding wordt gezien als het duurzaam alternatief voor bestrating of asfalt.

Wilt u de aanleg van uw natuurlijke paden emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw verharding emissievrij aan te leggen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor aanleg van halfverharding op uw fietspaden? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Halfverharding fietspad

Halfverharding op fietspaden biedt veel voordelen ten opzichte van andere soorten bestrating. Halfverharding is goed berijdbaar en valt niet op in een natuurlijke omgeving. Halfverharding fietst comfortabel, is onderhoudsarm en regenwater wordt goed afgevoerd. Ook rolstoelgebruikers kunnen prima over deze halfverharding voortbewegen. Daarnaast is deze ondergrond van fietspad uitermate geschikt voor afwijkende vormen, zoals kronkelpaden of ongelijk terrein.

Wat zijn halfverhardingen voor uw fietspad?

Het woord halfverharding zegt het eigenlijk al. Het is een relatief harde laag, vaak bestaande uit steensoorten, die ideaal is voor de aanleg van fietspaden. Bij een halfverharding op fietspaden wordt meestal vermalen gesteenten gekozen dat vermengd wordt met een soort bindmiddel. Dit zorgt voor een stevige en stabiele toplaag van de halfverharding. Naast steen komen zand, grind, leem, hout of schelp voor in de samenstelling van een halfverharding. Door producteigenschappen en samenstelling gebruiken wij veelal Achterhoeks Padvast.

U heeft volop keuze in stijlen, uitstraling en zelfs ook in de kleur van uw fietspad. Een halfverharding is altijd 100% natuurlijk en duurzaam. Bovendien is het in verhouding tot andere soorten bestrating gunstig in prijs en snel aan te brengen.

De voordelen van een fietspad met halfverharding

  • Goedkoper dan andere soorten bestrating.
  • Milieuvriendelijk en 100% duurzaam.
  • Onderhoudsarm.
  • Ook geschikt voor wandelen, steppen en rolstoelgebruikers.
  • Extra gunstig in de aanleg op hellend of ongelijk terrein.
  • Hemelwater kan eenvoudig via de grond afvoeren.
  • Minder onkruid vanwege de vaste dichtheid.
  • In meerdere materialen en kleuren samen te stellen.
  • Reparaties zijn snel en eenvoudig uit te voeren.

Laat halfverharding op uw fietspaden aanleggen door Geba

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat halfverhardingen zoveel mogelijk emissievrij aangebracht worden. Geba maakt bij de aanleg van halfverhardingen gebruik van materieel dat door het zusterbedrijf Green Road Equipment  omgebouwd is van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

Kosten voor aanleg van halfverharding op uw fietspaden

De kosten voor de aanleg van halfverharding op uw fietspaden is afhankelijk van het aantal vierkante meters dat van halfverharding voorzien moet worden. Maar ook het gekozen halfverhardings product en het daarvoor in te zetten materieel spelen hierin een rol. Toch is de realisatie van een halfverhard pad sneller te realiseren is dan bijvoorbeeld asfalt, klinkers, waaltjes of en ander soort bestrating.

De mogelijkheden voor u

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor de aanleg van halfverharding op uw paden? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies. We zijn er voor zowel bedrijven, overheid en particulieren.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Natuurlijk tuinpad
Halfverharding paden
Duurzame Halfverharding

Niet op zoek naar halfverharding fietspad, maar naar iets anders?

Geen enkel probleem, want u kunt ons vanuit Mook ook inschakelen voor andere werkzaamheden! Naast halfverharding voor onder andere fietspaden bieden wij oplossingen voor bedrijven, overheid, particulieren, recreatie en agrarisch op het gebied van asfaltverwerking en onderhoud & beheer. Op deze manier nemen wij het werk uit uw handen zodat u ontzorgd wordt en kunt genieten van het eindresultaat. Bij Geba vindt u duurzame totaaloplossingen voor asfalt en halfverhardingen, zoals Achterhoeks Padvast.