Asfalt repareren

Asfalt repareren is gespecialiseerd werk. Hiervoor bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met de reparatie van asfalt. Wij verzorgen o.a. reparaties aan wegen, fietspaden, op- en afritten, bedrijfs- en parkeerterreinen en vakantieparken. Wilt u het onderhoud emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw asfalt reparaties emissievrij te realiseren.

Laat asfalt op tijd repareren

Asfalt heeft onderhoud nodig, net zoals andere soorten wegverhardingen. Door verschillende weersinvloeden, zware belastingen en strooizout kan het asfalt gaan scheuren of kunnen er gaten in ontstaan. Door het asfalt op tijd te laten repareren, zorgt u dat de scheuren beperkt blijven. Dit is een zeer gespecialiseerde klus die wij graag voor u uitvoeren. Ook voor spoed reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

De soorten asfalt reparaties

Asfalt repareren is gespecialiseerd werk. De kwaliteit van de reparatie heeft invloed op de uiteindelijke levensduur van uw asfalt. Hieronder leest u welke oplossingen wij u bieden voor de verschillende soorten schade.

Scheuren in asfalt herstellen

Scheuren in asfalt herstellen is één van de meest voorkomende werkzaamheden. Scheuren worden schoongemaakt en gerepareerd met bitumen. De bitumen strooien we af met een fijne split, waarna je er vrijwel direct weer overheen kan rijden. Hiermee wordt voorkomen dat de scheur in het wegdek groter wordt. De levensduur van het wegdek wordt zo verlengd.

Beschadigd, ruw of poreus asfalt repareren

Beschadigde, ruwe en poreuze asfalt oppervlakken kunnen hersteld worden met handslem. Dit product wordt zonder oplosmiddelen (milieuvriendelijk) verwerkt. Het sluit duurzaam ruwe en poreuze plekken. Handslem hecht zich intensief aan de te behandelen oppervlakte en het binnendringen van oppervlaktewater wordt voorkomen. Tenslotte wordt het behandelde oppervlak bestrooid met een split laag. De verhardingstijd bedraagt ca. 15-60 minuten.

Koud asfalt reparatie en spoedreparaties

Vooral in de vorstperiode ontstaan soms gaten in het asfalt. Deze gaten kunnen gevaarlijk zijn. Snelle reparatie is dan belangrijk om te zorgen dat de schade zich niet verder uitbreidt. Met een koud asfalt reparatie zijn deze gaten snel gedicht en is direct gevaar/hinder voorbij. Reparatie met koudasfalt is een tijdelijke oplossing. Uiteindelijk zullen de scheuren of gaten weer terugkomen. Wij geven u graag advies voor een definitieve reparatie.

Aanbrengen slijtlaag asfalt

Om uw asfalt te beschermen tegen schade kunt u overwegen een slijtlaag aan te laten brengen. Split wordt dan met een bindmiddel op het asfalt aangebracht. Dit is een voordelige manier om snel en duurzaam uw asfalt te onderhouden. Door het aanbrengen van een slijtlaag op het asfalt, wordt de levensduur van het asfaltdek verlengd en wordt het weer stroef. De steenslag is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Waarom asfalt herstellen door Geba?

Geba beschikt over eigen asfaltploegen en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere asfalt klus een oplossing kunnen bieden. Wilt u het onderhoud emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw asfalt onderhoud emissievrij te realiseren. Geba is er voor zowel particulieren en bedrijven.

De mogelijkheden en kosten voor asfalt repareren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor asfalt repareren? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220