Asfalteren

Op gebied van asfalteren levert Geba een totaalservice. Van een professionele calculatie en voorbereiding van het werk tot aan de aanleg, het onderhoud en eventuele reparatie van asfaltwegen, paden en bedrijfsterreinen. Vanaf het aanbrengen van fundering tot aan de uiteindelijke asfaltconstructie, Geba is uw partij voor onbezorgd laten asfalteren met topkwaliteit als resultaat.

 

Waarom asfalteren?

Asfalteren is een voordelige en duurzame optie. Het is meestal goedkoper dan bestrating en andere soorten wegverharding. Asfalt gaat lang mee en u kunt zelfs kiezen voor gekleurd asfalt. Geba is ervaren specialist in asfalteren. Ook voor het onderhoud, verwijderen of bijzondere asfaltconstructies bent u bij ons aan het juiste adres.

Met asfalteren heeft u veel mogelijkheden

Een wegdek zoals uw oprit of bedrijventerrein asfalteren kent dus veel uiteenlopend voordelen. Deze sterke en duurzame manier van wegverharding laat geen onkruid door en heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Daarnaast zorgt asfalteren, mits straks en kundig aangelegd, ook voor een mooi plaatje. Bovendien weet u dat u zich geen zorgen hoeft te maken over plassen of andere vloeistoffen die aan het oppervlak blijven liggen. Naast dat u bij het asfalteren van opritten geniet van een lange levensduur heeft u ook nog de keuze uit verschillende kleurmogelijkheden. Met gekleurd asfalt kunt u bijvoorbeeld uw woning, bedrijf of omgeving sierlijk en naar wens combineren en laten matchen.

Wat kost asfalteren?

De kosten van asfalteren worden grotendeels berekend op het aantal vierkante meter (m2) van uw oprit. Daarnaast is het nog afhankelijk van of u bijvoorbeeld een gekleurde asfalt oprit wilt. Maar ook bijzondere asfaltconstructies zoals het aanbrengen van asfalt molgoten, slijtlagen of verhardingen op hellingen kunnen de kosten bepalen. Het grote voordeel is wel dat de vierkante meter prijs voor een asfalt oprit stukken lager ligt dan de meeste andere soorten wegverharding. Wat kost asfalteren voor uw project? Over de mogelijkheden voor uw oprit en persoonlijke wensen nemen wij graag contact met u op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Uw oprit laten herstellen en renoveren

Geba beschikt over eigen asfaltploegen en een zeer uitgebreid modern machinepark zodat we voor iedere asfalt klus, ook na het asfalteren, een oplossing kunnen bieden. Bovendien bieden we een complete service met onderhoud en beheer op gebied van oprit asfalteren. Uw asfalt oprit herstellen of renoveren? Bij Geba kunt u altijd terecht. Wij zijn er voor particulieren en bedrijven. Van stabilisering van de ondergrond tot (spoed)reparaties en van asfalt verwerken en aanbrengen tot asfalt verwijderen.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van asfalteren

Geen onkruid

Geen plassen

Verschillende kleurmogelijkheden

Strakke uitstraling

Weinig onderhoud

Levensduur

Vlak

Vloeistofdicht

asfalt tuin aanleggen
asfalt aanleggen tuin