Asfalteren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat asfalt aan kan leggen op uw weg, bedrijfsterrein of oprit? Dan bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg en onderhoud van asfalt. Wij verzorgen o.a. de aanleg van en het onderhoud aan wegen, fietspaden, op- en afritten, bedrijfs- en parkeerterreinen en vakantieparken. Wilt u de aanleg emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw aanleg emissievrij te realiseren.

Laat uw asfalt aanleggen door Geba

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij verzorgen o.a. de aanleg van en het onderhoud aan wegen, fietspaden, op- en afritten, bedrijfs- en parkeerterreinen en vakantieparken. Wij kunnen ook bijzondere asfaltconstructies zoals het aanbrengen van asfalt molgoten, slijtlagen of verhardingen op hellingen aanleggen.

Uw asfalt herstellen, een (spoed) reparatie of renoveren? Ook dan kunt u bij Geba terecht. Wij bieden een complete service voor onderhoud en beheer op het gebied van asfalt.

Wij vinden het belangrijk dat asfalt zoveel mogelijk emissievrij aangebracht worden. Geba maakt bij de aanleg van asfalt gebruik van materieel dat door het zusterbedrijf Green Road Equipment  omgebouwd is van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

De voordelen van asfalteren

Het asfalteren van uw terrein is een goede en onderhoudsvrije oplossing. Met asfalt heeft u:

  • Een strakke uitstraling
  • Onderhoudsarm
  • Hoge gewichtsbelasting mogelijk
  • Verschillende asfaltmengsels en kleuren mogelijk
  • Een bedrijfsterrein dat zeer lange tijd mee gaat
  • Een vlak terrein zonder gaten of hobbels
  • Optimale afwatering

De kosten voor asfalteren

De kosten voor een straat asfalteren worden grotendeels berekend op basis van het aantal vierkante meters (m2) en de conditie van de onderlaag waarop het asfalt moet worden aangebracht. Asfalt kan in verschillende soorten en kleuren aangebracht worden.

Neem contact op over asfalteren door Geba

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of kosten van asfalt aanleggen? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van asfalteren

Geen onkruid

Geen plassen

Verschillende kleurmogelijkheden

Strakke uitstraling

Weinig onderhoud

Levensduur

Vlak

Vloeistofdicht

asfalt aanleggen tuin
asfalt straat aanleggen
straat asfalt aanleggen