Halfverharding paden

Wilt u graag halfverharding voor uw paden in uw tuin of park aan laten leggen? Dan bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van halfverhardingen. Door halfverhardingen te gebruiken voor uw paden behoudt u de natuurlijke uitstraling. Elke gewenste stijl, sfeer en uitstraling kan worden gecreëerd. Halfverharding wordt gezien als het duurzaam alternatief voor bestrating of asfalt. 

Wilt u de aanleg van uw natuurlijke paden emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw verharding emissievrij aan te leggen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor aanleg van halfverharding op uw paden? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Halfverharding paden

Halfverhardingen voor paden bieden veel mogelijkheden in bestrating. Halfverharding heeft een sierlijke en natuurlijke uitstraling, is onderhoudsarm en in verhouding zeer voordelig om aan te leggen. Halfverharding is ideaal als tuinpad, parkeerplaatsen, fiets- en wandelpaden. Geba heeft veel ervaring in het aanleggen van halfverhardingen op paden met Achterhoeks Padvast

Wat zijn halfverhardingen voor paden?

Het woord halfverharding zegt het eigenlijk al. Het is een relatief harde laag, vaak bestaande uit steensoorten, die ideaal is voor de aanleg van paden in uw tuin of park. Van kasteeltuinen tot fietspaden, openbare parken, parkeerplaatsen, opritten en tuinpaden. Een halfverharding voor uw paden kan bestaan uit meerdere steensoorten gecombineerd met andere natuurlijke vergruisde producten. Naast steen komen zand, grind, leem, hout of schelp voor in de samenstelling van een halfverharding. Door producteigenschappen en samenstelling gebruiken wij veelal Achterhoeks Padvast

U heeft volop keuze in stijlen, uitstraling en zelfs ook in de kleur van uw tuinpad. Een halfverharding op uw pad is altijd 100% natuurlijk en duurzaam. Bovendien is het in verhouding tot andere soorten bestrating gunstig in prijs en snel aan te brengen. 

De voordelen van halfverharding voor uw paden

 • Goedkoper dan andere soorten bestrating.
 • Milieuvriendelijk en 100% duurzaam.
 • Onderhoudsarm.
 • Geschikt voor lopen, fietsen, kinderwagens en rolstoelen.
 • Ook voor intensieve en zware belasting als oprit of parkeerplaats.
 • Prachtig als tuinpad.
 • Extra gunstig in de aanleg op hellend of ongelijk terrein.
 • Hemelwater kan eenvoudig via de grond afvoeren.
 • Minder onkruid vanwege de vaste dichtheid.
 • In meerdere materialen en kleuren samen te stellen.
 • Reparaties zijn snel en eenvoudig uit te voeren.

Laat halfverharding op uw paden aanleggen door Geba

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat halfverhardingen zoveel mogelijk emissievrij aangebracht worden. Geba maakt bij de aanleg van halfverhardingen gebruik van materieel dat door het zusterbedrijf Green Road Equipment omgebouwd is van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

Kosten voor aanleg van halfverharding op uw paden

De kosten voor de aanleg van halfverharding in uw tuin of park is afhankelijk van het aantal vierkante meters dat van halfverharding voorzien moet worden. Maar ook het gekozen halfverhardings product en het daarvoor in te zetten materieel spelen hierin een rol. Toch is de realisatie van een halfverhard pad sneller te realiseren is dan bijvoorbeeld asfalt, klinkers, waaltjes of en ander soort bestrating. 

De mogelijkheden voor u

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor de aanleg van halfverharding op uw paden? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies. We zijn er voor zowel bedrijven als particulieren.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Natuurlijk tuinpad
halfverharding pad
Duurzame Halfverharding

Waarom kiezen voor halfverharding?

Geba heeft veel ervaring in het aanleggen van natuurlijke tuinpaden, ook met de typische variant Achterhoeks padvast. Onze expertise hebben we gedurende de tijd steeds verder ontwikkeld en verbeterd en dat blijven we ook doen. Zo zorgen we voor de juiste onderlaag en eventuele kantopsluiting, zodat de halfverharding goed op zijn plaats blijft wanneer u er op loopt, fietst of rijdt. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor ons werk en voor onze klanten staan altijd voorop. Wilt u een specifieke sfeer in uw tuin creëren? Weet u niet goed welk materiaal het meest geschikt is voor uw gewenste halfverharde pad? Van kasteeltuinen tot fietspaden, openbare parken, opritten en tuinpaden, wij adviseren en informeren u graag over alle mogelijkheden. Denkt u vast na over welke sfeer u wilt realiseren en met welk soort halfverharding u dat het liefst zou willen doen:

 • zand/grind
 • leem
 • split
 • gravel
 • schelpen
 • boomschors
 • houtsnippers

Wat kosten halfverharding paden?

De precieze kosten voor de aanleg van halfverharding paden zijn van een aantal factoren afhankelijk. Te beginnen met het aantal vierkante meters dat aangelegd moet worden. Welke soort halfverharding u hiervoor wilt gebruiken en welke materialen en gereedschappen er nodig zijn. Ook is het afhankelijk van het voorwerk, moet er veel gegraven worden of ander grondverzet verricht worden? Toch is en blijft een zekerheid dat halfverharding paden een stukken goedkoper zijn dan bijvoorbeeld asfalt, klinkers, waaltjes of andere soort bestrating. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor aanleg van de prachtig natuurlijk ogende halfverharding paden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies.