Bijzondere asfaltconstructies

Ook voor speciale asfaltwerken bent u bij Geba aan het juiste adres. Voor iedere uitdaging op asfaltgebied hebben wij de vakmensen en het materieel om de klus te kunnen klaren.

Slijtlaag aanbrengen

Om uw asfalt te beschermen tegen schade kunt u overwegen een slijtlaag aan te laten brengen. Dit is een laag steenslag die met een bindmiddel op het asfalt wordt aangebracht. Dit is een voordelige manier om snel en duurzaam uw asfalt te onderhouden. Door het aanbrengen van een slijtlaag op het asfalt wordt de levensduur van het asfaltdek verlengd en wordt het weer stroef. De steenslag is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Taluds en dijken verharden

Geba beschikt over speciale machines waarmee ook de wat minder gebruikelijke asfaltwerken uitstekend uitgevoerd kunnen worden. Zo kunnen wij asfaltverhardingen op taluds in een hellingshoek (tot 45 graden) aanbrengen en verwerken. ook voor de asfaltverharding van dijken bent u bij Geba aan het juiste adres.

Combinatiedeklaag asfalt

Combi-asfalt is een combinatiedeklaag van Zeer Open Asfalt Beton, gepenetreerd met een gemodificeerde cementslurry. Na uitharding ontstaat een deklaag waarbij de voordelen van beton- en asfaltverhardingen gecombineerd worden. Een naadloos aangebrachte combinatiedeklaag is vloeistofdicht en bestand tegen hoge mechanisatie en chemische belastingen.

Molgoten aanbrengen

In onze moderne werkplaats kunnen wij voor onze speciale machines aanzetstukken maken waarmee machinaal molgoten in het asfalt aangebracht kunnen brengen.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bijzondere asfaltconstructies
Bijzondere asfaltconstructies
Bijzondere asfaltconstructies