Bijzondere asfaltconstructies

Voor speciale asfaltwerken bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg en onderhoud van asfalt. Wij verzorgen o.a. de aanleg van en het onderhoud aan wegen, fietspaden, op- en afritten, bedrijfs- en parkeerterreinen en vakantieparken. Wilt u de aanleg emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw aanleg emissievrij te realiseren.

Taluds en dijken verharden

Geba beschikt over speciale machines waarmee ook de wat minder gebruikelijke asfaltwerken uitstekend uitgevoerd kunnen worden. Zo kunnen wij asfaltverhardingen op taluds in een hellingshoek (tot 45 graden) aanbrengen en verwerken. Ook voor de asfaltverharding van dijken bent u bij Geba aan het juiste adres.

Slijtlaag aanbrengen

Om uw asfalt te beschermen tegen schade kunt u overwegen een slijtlaag aan te laten brengen. Dit is een laag steenslag die met een bindmiddel op het asfalt wordt aangebracht. Dit is een voordelige manier om snel en duurzaam uw asfalt te onderhouden. Door het aanbrengen van een slijtlaag op het asfalt wordt de levensduur van het asfaltdek verlengd en wordt het weer stroef. De steenslag is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Combinatiedeklaag asfalt

Combi-asfalt is een combinatiedeklaag van Zeer Open Asfalt Beton, gepenetreerd met een gemodificeerde cement slurry. Na uitharding ontstaat een deklaag waarbij de voordelen van beton- en asfaltverhardingen gecombineerd worden. Een naadloos aangebrachte combinatiedeklaag is vloeistofdicht en bestand tegen hoge mechanische en chemische belastingen.

Molgoten aanbrengen

In onze moderne werkplaats kunnen wij voor onze speciale machines aanzetstukken maken waarmee machinaal molgoten in het asfalt aangebracht kunnen brengen.

Waarom kiezen voor Geba?

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat asfalt zoveel mogelijk emissievrij aangebracht worden. Geba maakt bij de aanleg van asfalt gebruik van materieel dat door het zusterbedrijf Green Road Equipment is omgebouwd van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

Geba biedt een complete service voor onderhoud en beheer op het gebied van asfalt. Geba is er voor zowel particulieren als bedrijven.

Kosten voor bijzondere asfaltconstructies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of kosten voor bijzondere asfaltconstructies? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bijzondere asfaltconstructies
Bijzondere asfaltconstructies
Bijzondere asfaltconstructies