Oprit asfalteren

Voor de aanleg van uw oprit kunt u kiezen voor asfalt of een halfverharding met een meer natuurlijke uitstraling. Hiervoor bent u bij Geba aan het juiste adres.

 

Waarom uw oprit asfalteren?

Uw oprit asfalteren is een duurzame optie indien u lange tijd zonder onderhoud of zorgen gebruik wilt maken van uw toegansweg. Asfalt is meestal sneller aangelegd dan bestratingen, gaat langer mee en is bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voorwaarde is dat het juiste materieel ingezet kan worden. Geba is gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten asfaltverhardingen en beschikt over een park van ruim 80 materieel stukken.  Voor iedere asfaltklus heeft Geba wel een machine en oplossing beschikbaar.   Ook voor het onderhoud, verwijderen of bijzondere asfaltconstructies bent u bij Geba aan het juiste adres.

Met een asfalt oprit heeft u veel mogelijkheden

Het asfalteren van opritten kent veel voordelen. Het is een sterke en duurzame verharding dat geen onkruid doorlaat. De strakke uitstraling is mooi voor het oog en behoeft weinig onderhoud. Desgewenst kunt u de asfalt deklaa door Geba laten voorzien van een splitlaag waardoor u een natuurlijke uitstraling krijgt van uw toegangsweg. Een asfalt oprit zorgt er bovendien voor dat plassen en andere vloeistoffen niet blijven liggen. Naast dat u bij het asfalteren van opritten geniet van een lange levensduur heeft u ook nog de keuze uit verschillende kleurmogelijkheden die nog beter bij uw woning past.

Wat zijn de kosten voor het asfalteren van uw oprit?

De kosten van het aanbrengen van asfalt  van uw oprit worden grotendeels berekend op basis van het aantal vierkante meters (m2)  en de conditie van de onderlaag waarop het asfalt moet worden aangebracht. Verder is het zo dat hoe meer vierkante meters asfalt aangelegd moet worden hoe voordeliger het per vierkante meter wordt. Hiernaast zijn de kosten nog afhankelijk van uw extra wensen. Zoals bijvoorbeel de kleur van het asfalt die gewenst is.  Maar ook het aanbrengen van bijzondere asfaltconstructies – zoals het bijvoorbeeld  molgoten in het asfalt, slijtlagen of verhardingen op hellingen – kunnen gewenst of noodzakelijk zijn om een goed eindresultaat te kunnen waarborgen.

Al met al is het belangrijk dat u zich vooraf goed laat informeren over uw specifieke situatie  en de mogelijkheden die voorhanden zijn. Wij denken graag met u mee!  Wenst u een deskundig en vrijblijvend advies voor de aanleg of verbetering van uw oprit en persoonlijke wensen?  Neem dan contact met ons op. 

Uw oprit laten herstellen en renoveren

Geba beschikt over eigen asfaltploegen en een zeer uitgebreid modern machinepark zodat we voor iedere asfalt klus een oplossing kunnen bieden. Bovendien bieden we een complete service met onderhoud en beheer op asfaltgebied. Uw geasfalteerde oprit herstellen of helemaal vernieuwen? Bij Geba kunt u altijd terecht. Wij zijn er voor overheden, particulieren en bedrijven. Van stabilisering van de ondergrond tot (spoed)reparaties en van asfalt verwerken en aanbrengen tot asfalt verwijderen.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van asfalt

Geen onkruid

Geen plassen

Verschillende kleurmogelijkheden

Strakke uitstraling

Weinig onderhoud

Levensduur

Vlak

Vloeistofdicht

asfalt tuin aanleggen
asfalt aanleggen tuin