Oprit asfalteren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw oprit kan asfalteren? Dan bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg en onderhoud van asfalt. Wij verzorgen o.a. de aanleg van en het onderhoud aan wegen, fietspaden, op- en afritten, bedrijfs- en parkeerterreinen en vakantieparken. Wilt u de aanleg emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw aanleg emissievrij te realiseren.

Waarom uw oprit asfalteren?

Uw oprit asfalteren is een duurzame optie indien u lange tijd zonder onderhoud of zorgen gebruik wilt maken van uw toegangsweg. Asfalt is snel aangelegd, gaat lang mee en is bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Geba beschikt over eigen asfaltploegen en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere asfalt klus een oplossing kunnen bieden. Denk daarbij ook aan bijzondere asfaltconstructies en het uitvoeren van (spoed) reparaties.

Wilt u het onderhoud emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw asfaltonderhoud emissievrij te realiseren. Geba is er voor zowel particulieren als bedrijven.

Met een asfalt oprit heeft u veel mogelijkheden

Het asfalteren van opritten kent veel voordelen. Het is een sterke en duurzame verharding die geen onkruid doorlaat. Asfalt heeft een strakke uitstraling, een lange levensduur en heeft weinig onderhoud nodig. Een asfalt oprit zorgt er bovendien voor dat plassen en andere vloeistoffen niet blijven liggen. U heeft de keuze uit verschillende kleurmogelijkheden.

De voordelen van asfalt

  • Geen plassen
  • Geen onkruid
  • Verschillende kleurmogelijkheden
  • Strakke uitstraling
  • Weinig onderhoud
  • Levensduur
  • Vlak
  • Vloeistofdicht

Uw asfalt oprit herstellen of renoveren? Ook dan kunt u bij Geba terecht. Wij bieden een complete service voor onderhoud en beheer op het gebied van oprit asfalteren.

De kosten voor het asfalteren van uw oprit

De kosten voor een straat asfalteren worden grotendeels berekend op basis van het aantal vierkante meters (m2) en de conditie van de onderlaag waarop het asfalt moet worden aangebracht. Asfalt kan in verschillende soorten en kleuren aangebracht worden. Ook bijzondere asfaltconstructies zoals het aanbrengen van asfalt molgoten, slijtlagen of verhardingen op hellingen kunnen gewenst of noodzakelijk zijn voor uw oprit.

Laat uw asfalt aanleggen door Geba

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat asfalt zoveel mogelijk emissievrij aangebracht worden. Geba maakt bij de aanleg van asfalt gebruik van materieel dat door het zusterbedrijf Green Road Equipment  omgebouwd is van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

Neem contact op over asfalteren door Geba

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of kosten van asfalt aanleggen? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De voordelen van asfalt

Geen onkruid

Geen plassen

Verschillende kleurmogelijkheden

Strakke uitstraling

Weinig onderhoud

Levensduur

Vlak

Vloeistofdicht

asfalt tuin
asfalt aanleggen
asfalt aanleggen tuin