Geba voor overheidsinstellingen

Professionele aanleg van fietspaden, voetpaden of parkeerplaatsen.

Fietspad aanleggen 

Voor het aanleggen van fietspaden zijn er veel mogelijkheden. Halfverhardingen worden vaak gebruikt als bestrating. Halfverhardingen zijn natuurlijke verhardingen waarop comfortabel gefietst kan worden. Het is onderhoudsarm en regenwater wordt goed afgevoerd. Onze verschillende producten zoals Achterhoeks Padvast, Aquado, Grauwstabiel en Grauwacke bieden veel verschillende mogelijkheden in stijl, kleur en uitstraling. Wij verzekeren dat uw pad altijd 100% natuurlijk en duurzaam is. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Voetpad aanleggen 

Ook voor het aanleggen van een voetpad wordt vaak een halfverharding gebruikt. Net als bij wandelpaden wordt comfort van de ondergrond, afwatering van regenwater en een natuurlijke uitstraling belangrijk gevonden. Om te bepalen welke halfverharding voor uw gemeente het beste past, kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.  

Parkeerplaats aanleggen 

Parkeerplaatsen kennen we in allerlei soorten en maten. Er zijn volledig geasfalteerde parkeerplaatsen, maar ook terreinen die er wat natuurlijker uitzien. Bij het aanleggen van een parkeerplaats wordt er vaak gekozen voor een halfverharding om op die manier de natuurlijke uitstraling te realiseren. Halfverhardingen zijn altijd samengesteld uit 100% natuurlijk materiaal. Kiezen wat voor uw gemeente het beste past? Wij komen graag met u in contact. 

Samen voor een betere toekomst 

Geba beschikt over machines met de schoonste motoren die er op de markt verkrijgbaar zijn. Wij maken bij de aanleg van halfverhardingen gebruik van materieel dat door het zusterbedrijf Green Road Equipment omgebouwd is van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving. 

Voor al uw opdrachten 

Bij Geba bieden wij voor ieder vraagstuk een gepaste oplossing. Onze gekwalificeerde vakmensen staan paraat om u van dienst te zijn. Bent u benieuwd naar wat Geba voor u kan betekenen? Wij helpen u graag met een deskundig en vrijblijvend advies. Wij kijken en denken graag met u mee! 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
asfalt controle
straat asfalt aanleggen
Oplossingen overheid