Overheid

Geba levert de optelsom, van een professionele calculatie en voorbereiding van het werk tot aan de aanleg, het onderhoud of reparatie van asfaltwegen, paden en bedrijfsterreinen. Vanaf het aanbrengen van fundering, tot aan de uiteindelijke asfaltconstructie.

Projectbeheersing

Voor overheidsinstellingen verzorgen wij de aanleg en het onderhoud van asfaltwegen en halfverhardingen van wandel- en fietspaden, terreinen en parken. Om van een project een succes te maken is een goede voorbereiding daarbij van groot belang. Geba beschikt over de juiste technische en communicatief vaardige mensen die leiding kunnen geven aan het asfalteringsproces waardoor u als opdrachtgever volledig ontzorgd wordt. Van het moment dat een besluit voor een werk wordt gestart tot aan de uitvoering en nazorg, alles binnen één organisatie. Wij zitten “kort op de bal”, kunnen snel schakelen en werken oplossingsgericht om er zo voor te zorgen voor een snel en soepel verlopend bouwproces.  

Duurzaamheid

Geba beschikt over machines met de schoonste motoren die er op de markt verkrijgbaar zijn.  Zo willen we de emissie van schadelijke stoffen op de bouwplaats zoveel mogelijk beperken.  Hiernaast wordt er veel energie gestoken in het elektrificeren van bouwmaterieel. We streven naar een volledig emissie loos asfalteringsproces.  In november 2020 wordt in samenwerking met UMS BV de eerste volledig elektrische wals opgeleverd en ingezet. Ook asfaltmachines en bitumensproeiwagens zullen in de toekomst door Geba volledig emissie loos ingezet gaan worden. Voor het verduurzamen van bouwmaterieel heeft Geba “Green Road Equipment” opgericht. 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
asfalt controle
straat asfalt aanleggen
Oplossingen overheid