Halfverharding parkeerplaats

Wilt u graag uw parkeerplaats veranderen maar u weet niet hoe? Dan bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in halfverhardingen en weten hoe een parkeerplaats aangelegd kan worden. Door halfverhardingen te gebruiken voor uw parkeerplaats krijgt het een natuurlijke uitstraling. Elke gewenste stijl en uitstraling kan hiermee worden gecreëerd. Halfverharding wordt gezien als het duurzaam alternatief voor bestrating of asfalt.

Wilt u de aanleg van uw parkeerplaats emissievrij uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw verharding emissievrij aan te leggen.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor de aanleg van uw padverharding? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

 

Halfverharding parkeerplaats

Bij een halfverharding parkeerplaats is het van groot belang dat deze langdurig stevig blijft. Een parkeerplaats is toch net even wat anders dan bijvoorbeeld een halfverharding tuin of een halfverharding fietspad. Door de zwaardere en intensievere belasting zal een halfverharding parkeerplaats vakkundig moeten worden aangelegd en aandachtig onderhouden moeten worden. Geba is gespecialiseerd in de aanleg en verzorging van een halfverharding parkeerplaats.

Halfverharding op uw parkeerplaats?

Een halfverharding kan in veel varianten worden aangelegd. Om te beginnen zijn er veel mogelijkheden in materialen zoals stenen, zand en grind. U heeft volop keuze in stijl, uitstraling en kleur. Bij een halfverharding voor parkeerplaatsen wordt meestal voor vermalen gesteenten gekozen om een stevige en stabiele bedekking te garanderen. Veel en zwaardere voertuigen kunnen ongehinderd het parkeerterrein op en af rijden. Wanneer ook fietsers en rolstoelgebruikers gebruik maken van de halfverharding is grind minder geschikt vanwege de lossere bovenlaag. Welk soort halfverharding u ook kiest, het heeft altijd een 100% natuurlijke samenstelling en uitstraling.

De voordelen van een halfverharding parkeerplaats

  • Goedkoper dan andere soorten bestrating
  • Milieuvriendelijk en 100% duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Geschikt voor zwaarder en intensief verkeer
  • Ook geschikt voor lopen, fietsen en rolstoelgebruikers
  • Extra gunstig in de aanleg op hellend of ongelijk terrein
  • Hemelwater kan eenvoudig via de grond afvoeren
  • Minder onkruid vanwege de vaste dichtheid
  • In meerdere materialen en kleuren samen te stellen
  • Reparaties zijn snel en eenvoudig uit te voeren

Laat de halfverharding op uw parkeerplaats aanleggen door Geba

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat halfverhardingen zoveel mogelijk emissievrij aangebracht worden. Geba maakt bij de aanleg van halfverhardingen gebruik van materieel dat door het zusterbedrijf Green Road Equipment omgebouwd is van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

Kosten voor halfverharding parkeerplaats

De kosten om een halfverharding parkeerplaats aan te leggen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt de prijs berekend over het aantal aan te leggen vierkante meters, het type halfverharding en de conditie van de ondergrond. Als u al een aangelegde parkeerplaats heeft dan kunnen wij deze voor u verwijderen.

De mogelijkheden voor u

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor de aanleg van uw halfverharding parkeerplaats? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies. We zijn er voor zowel bedrijven, overheid en particulieren.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Halfverharding parkeerplaats
Halfverharding parkeerplaats
Duurzame Halfverharding

Waarom kiezen voor de aanleg van halfverhardingen?

De hierboven genoemde voordelen geven de populariteit ervan eigenlijk al perfect weer. Bovendien is het in verhouding tot andere soorten bestrating ook nog eens erg voordelig in de kosten om te kiezen voor halfverharding. Geba heeft ruime ervaring in de aanleg hiervan. Niet alleen in parkeerplaatsen, maar ook voor tuinpaden en speciale varianten, zoals Achterhoeks Padvast. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor de klant en het werk dat we leveren staan bij Geba voorop. We zijn er dan ook voor zowel bedrijven als particulieren. De opbouw van de constructie van halfverharding wordt bepaald door verschillende factoren. De ondergrond en fundatie vergen veel deskundigheid. Door onze kennis in deze materie kunnen wij daarom u een gedegen maatwerkadvies aanreiken.

Kosten aanleg halfverharding parkeerplaats

De precieze kosten voor de aanleg van een halfverharding parkeerplaats zijn van een aantal zaken afhankelijk. Denk aan het aantal vierkante meters, de te gebruiken materialen en de daarvoor in te zetten hoeveelheden spelen hierin de grootste rol. Toch is en blijft een zekerheid dat een halfverharding parkeerplaats stukken goedkoper is dan bijvoorbeeld asfalt, klinkers, waaltjes of andere soort bestratingen.

Van kasteeltuinen tot fietspaden, openbare parken, opritten, tuinpaden en parkeerterreinen. Met het aanleggen en onderhouden van halfverhardingen weet Geba wel raad. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor aanleg van een halfverharding parkeerplaats? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een deskundig advies.