Aanbrengen slijtlaag 

Bent u op zoek naar een betaalbare en betrouwbare partij die een slijtlaag kunnen aanbrengen op uw bestaande asfaltverharding? Dan bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het asfalt onderhoud. Wij verzorgen o.a. het onderhoud aan wegen, fietspaden, op- en afritten, bedrijfs- en parkeerterreinen en vakantieparken. Wilt u een slijtlaag emissieloos laten aanbrengen? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw asfaltonderhoud emissieloos te realiseren.

Verleng de levensduur door het aanbrengen van een slijtlaag

Asfalt gaat in principe lang mee, maar heeft veel te verduren onder verschillende weersomstandigheden. Ook intensief gebruik door verschillende soorten motorvoertuigen hebben invloed op het dek. Asfalt kan om die reden toch beschadigen. Denk daarbij aan gaten, scheuren en ga zo maar verder. Het aanbrengen van een slijtlaag voor asfalt zorgt voor een betere bescherming van het asfalt. De levensduur van asfalt wordt hierdoor verlengd. 

Aanbrengen slijtlaag asfalt

Bij het aanbrengen van een slijtlaag wordt er gebruikgemaakt van een laag steenslag. Dit wordt op het reguliere asfalt aangebracht met een bindmiddel. Dankzij het aanbrengen van de slijtlaag wordt de levensduur van het asfalt verlengd. Ook wordt het asfalt stroever wat de kans op slippen verminderd. 

Waarom asfaltonderhoud door Geba?

Geba beschikt over eigen asfaltploegen en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere asfalt klus een oplossing kunnen bieden. Wilt u het onderhoud emissieloos uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw asfalt onderhoud emissieloos te realiseren. Geba is er voor zowel particulieren en bedrijven. 

Neem contact op voor het onderhoud van uw asfalt door Geba

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of kosten van asfalt onderhoud? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

 

 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220