Bitumineuze voeg

Scheuren in asfalt herstellen is gespecialiseerd werk. Hiervoor bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met de reparatie van asfalt. Wij verzorgen o.a. reparaties aan wegen, fietspaden, op- en afritten, bedrijfs- en parkeerterreinen en vakantieparken. Wilt u het onderhoud emissieloos uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw asfalt reparaties emissieloos te realiseren.

Asfalt scheuren repareren met bitumineuze voegvulling

Via scheuren, naden of andere soorten openingen in het asfalt komt water en vuil in de asfalt structuur. Met name tijdens vorst kan dit leiden tot uitbreiding van de schade met als gevolg hogere reparatiekosten. Door deze reparaties op tijd uit te voeren wordt scheurgroei en afbrokkeling voorkomen en de levensduur van het asfalt verlengd. Door middel van een flexibele voegvulling, zoals warme giet bitumen, kunnen wij het asfalt voor u opvullen. 

Hoe wij asfalt opvullen

Wij brengen een bitumineuze voeg aan die zeer beweeglijk is en niet scheurt bij temperatuurveranderingen in het asfalt. Flexibele voegvulling is belangrijk omdat deze schommelingen qua temperatuur opvangt zonder dat er lekkages optreden. Scheuren worden netjes schoongemaakt en gerepareerd met warme giet bitumen. De bitumen voegvulling strooien we af met een leislag/fijne split, waarna het asfalt vrijwel direct weer berijdbaar is. 

Scheuren in asfalt herstellen door Geba?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of kosten voor het repareren van uw asfalt? Neem contact met ons op om een afspraak te maken met onze adviseurs.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220