Asfalt verwijderen

Geba levert de optelsom, van een professionele calculatie en voorbereiding van het werk tot aan de aanleg, het onderhoud of reparatie van asfaltwegen, paden en bedrijfsterreinen. Vanaf het aanbrengen van fundering, tot aan de uiteindelijke asfaltconstructie.

Kosten asfalt verwijderen

De kosten voor het verwijderen van asfalt worden onder andere bepaald door de grootte van het oppervlak, de dikte en de samenstelling van het asfalt. Teerhoudend asfalt moet geheel verwijderd en afgevoerd worden. Niet teerhoudend asfalt kan hergebruikt worden. Er is daarom geen standaard prijs per vierkante meter. Benieuwd naar de prijs voor uw project? Vraag gemakkelijk een prijs aan via onderstaand formulier. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Asfalt gedeeltelijk verwijderen

Het is ook mogelijk om een deel van het asfalt te verwijderen. Als een deel van het asfalt beschadigd of verouderd is kunnen we dat specifieke deel verwijderen. Hier kan weer een nieuwe asfaltlaag overheen worden gelegd of een andere bestemming aan worden gegeven.

Asfalt verwijderen

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220