Projecten

Vanaf het moment van opdracht tot aan de volledige uitvoering en nazorg van uw project, alles vindt plaats binnen dezelfde Geba organisatie. Ons doel is om u volledig te ontzorgen!

Bedrijven
Overheid
Particulieren
Multifunctioneel sportveld

Projecten

Een goede voorbereiding is een belangrijke voorwaarde om van uw project een succes te maken. Geba beschikt over de juiste vakmensen die invulling kunnen geven aan het project waardoor u als opdrachtgever volledig ontzorgd wordt. Vanaf het moment van opdracht voor een project wordt met de voorbereiding gestart, tot aan de volledige uitvoering en nazorg. Alles binnen één organisatie. We zitten er dicht op, schakelen snel en werken oplossingsgericht om zo het beste eindresultaat te kunnen realiseren waarmee u weer jaren vooruit kunt.

Duurzaamheid

Duurzaam denken en handelen zit in het DNA van Geba. Daarom investeren we steeds in nieuwe machines voorzien van de modernste energiezuinige motoren met de laagst mogelijke CO2 uitstoot. Oudere machines worden bij Geba volledig ontmanteld en opnieuw opgebouwd met de nieuwste technologieën en IT toepassingen. Ook bij de realisatie van de nieuwe huisvesting in Mook heeft het duurzame gedachtengoed een belangrijke rol gespeeld bij de realisatie van de energie neutrale werkplaats. Niet voor niets werd Geba van de 80 deelnemende bedrijven uit de regio, verkozen als finalist bij de MVO award verkiezingen. Voor uw project streven we naar een duurzaam product in de vorm van asfalt- of halfverharding met een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.