Multifunctioneel sportveld

Geba levert de optelsom, van een professionele calculatie en voorbereiding van het werk tot aan de aanleg, het onderhoud of reparatie van asfaltwegen, paden en bedrijfsterreinen. Vanaf het aanbrengen van fundering, tot aan de uiteindelijke asfaltconstructie.

Multifunctioneel sportveld voor in de tuin

Naast de aanleg van asfalt- en halfverhardingen is Geba ook gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, inrichten en onderhouden van multifunctionele sportvelden bij particulieren. Zodra u van plan bent om een sportveldje in uw tuin aan te leggen zijn wij graag bij u aanwezig om mee te denken over de verschillende mogelijkheden. Onze kennis en kunde dragen bij aan een goed doordacht en weloverwogen concept. Vervolgens zorgen wij voor een vakkundige uitvoering. Van eerste schop in de grond tot en met het plaatsen van de laatste prullenbak. Ook na het aanleggen van uw eigen sportveld blijven wij contact met u houden en kunt u rekenen op onze periodieke onderhoudsbeurten waardoor wij uw sportveld in uitstekende conditie kunnen houden en u ervan verzekerd kunt zijn dat u jarenlang speelplezier blijft houden.  

Kunstgras sportveld systemen

Geba levert twee soorten multifunctionele sportvelden die zich onderscheiden in spel- en balgedrag, duurzaamheid en aanschafwaarde. Deze kustgrassystemen zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en staan garant voor uitstekende sporttechnische eigenschappen.  

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij denken graag met u mee over het ontwerp en inrichting en komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om een passende offerte te maken. Wij worden graag betrokken bij de ontwerpfase van het project zodat wij uitstekend kunnen inspelen op de eisen van de opdrachtgever, de best geschikte fundering en het beschikbare budget. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste oplossing voor uw eigen sportveld.

 

Multifunctioneel sportveld aanleggen
Multifunctioneel sportveld aanleggen
sportveld laten aanleggen