Natuurlijk tuinpad

Natuurlijk tuinpad voor in de tuin

Wilt u graag een natuurlijk tuinpad? Wij van Geba kunnen u hierbij helpen. Door halfverhardingen te gebruiken voor uw tuinpad krijgt het een natuurlijke uitstraling. Elke gewenste stijl en uitstraling wordt hiermee gecreëerd. Bovendien zijn halfverhardingen milieuvriendelijk. Halfverharding wordt gezien als het duurzaam alternatief voor bestrating of asfalt. 

Wilt u de aanleg van uw natuurlijk tuinpad emissieloos uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw padverharding emissieloos aan te leggen. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor de aanleg van uw padverharding? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Gebruik halfverharding voor uw natuurlijk tuinpad

Halfverharding bestaat veelal uit steensoorten gecombineerd met andere natuurlijke vergruisde producten. Naast steen komen zand, grind, leem, hout en schelp voor in de samenstelling van halfverhardingen. Het biedt u veel keuze in stijlen en uitstraling door de variatie van het materiaal en dus ook de kleur. Het is een veelzijdige oplossing die uitstekend te gebruiken is bij afwijkende vormen. 

Kosten voor een natuurlijk tuinpad

De kosten om een natuurlijk tuinpad aan te leggen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt de prijs berekend op het aantal vierkante meters en de conditie van de ondergrond. Als u al een tuinpad heeft kunnen wij ook dit voor u verwijderen. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden en kosten zijn? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Laat een natuurlijk tuinpad aanleggen door Geba

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat halfverhardingen zoveel mogelijk “emissieloos” aangebracht worden. Geba maakt bij de aanleg van halfverhardingen gebruik van materieel die door het zusterbedrijf Green Road Equipment (link) omgebouwd zijn van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

 

 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Natuurlijk tuinpad
Padverharding
Natuurlijke padverharding