Natuurlijke oprit

Laat een natuurlijke oprit aanleggen door Geba.

Een natuurlijke oprit laten aanleggen

Wilt u graag uw oprit veranderen maar u weet niet goed hoe? Dan bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in halfverhardingen en weten hoe een natuurlijke oprit aangelegd kan worden. Door halfverhardingen te gebruiken voor uw oprit krijgt het een natuurlijke uitstraling. Elke gewenste stijl en uitstraling kan hiermee worden gecreëerd. Halfverharding wordt gezien als het duurzaam alternatief voor bestrating of asfalt. 

Wilt u de aanleg van uw natuurlijke oprit emissieloos uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw padverharding emissieloos aan te leggen. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor de aanleg van uw padverharding? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Kies de gewenste stijl en uitstraling

Halfverharding bestaat uit steensoorten gecombineerd met andere natuurlijke vergruisde producten. Naast steen komen zand, grind, leem, hout en schelp voor in de samenstelling van halfverhardingen. Het biedt u veel keuze in stijlen en uitstraling door de variatie van het materiaal en dus ook de kleur. Halfverhardingen zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en financieel aantrekkelijk voor een ecologische oprit. 

Laat uw milieuvriendelijke oprit aanleggen door Geba

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat halfverhardingen zoveel mogelijk “emissieloos” aangebracht worden. Geba maakt bij de aanleg van halfverhardingen gebruik van materieel die door het zusterbedrijf Green Road Equipment (link) omgebouwd zijn van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

Kosten voor een natuurlijke oprit

De kosten om een natuurlijke oprit aan te leggen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt de prijs berekend op het aantal vierkante meters en de conditie van de ondergrond. Als u al een aangelegde oprit heeft kunnen wij dit ook voor u verwijderen. 

De mogelijkheden voor u

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor de aanleg van uw natuurlijke oprit? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

 

 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Padverharding
Natuurlijke oprit
Natuurlijke padverharding