Padverharding

Op zoek naar een bedrijf die uw padverharding kan verzorgen? Hiervoor bent u bij Geba aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg van verhardingen. Wij verzorgen o.a. de aanleg van en het onderhoud aan wegen, fietspaden, op- en afritten, bedrijfs- en parkeerterreinen en vakantieparken. Wilt u de aanleg emissieloos uit laten voeren? Bij ons zusterbedrijf Green Road Equipment hebben wij elektrisch materieel om uw padverharding emissieloos aan te leggen.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor de aanleg van uw padverharding? Neem dan contact met ons op. Wij geven u een deskundig en vrijblijvend advies.

Natuurlijke padverharding

Voor verharding met een natuurlijke uitstraling kiest u voor halfverharding. Dit is een relatief harde laag, vaak bestaande uit steensoorten, die ideaal is voor de aanleg van paden. Halfverharding kan bestaan uit diverse steensoorten, maar ook gecombineerd met zand, grind of leem. Zelfs soorten boomschors, houtsnippers en vergruisde schelpen worden gebruik in de samenstelling van halfverharding paden. Halfverharding is in vergelijking met andere soorten verhardingen, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en financieel aantrekkelijk.

Wilt een een padverharding met minder onderhoud?

Wilt u graag een onderhoudsvrije padverharding? Kies dan voor asfalteren. Asfalt is snel aangelegd en gaat lang mee en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Door uw pad te asfalteren komt er geen onkruid tussendoor en krijgt het een strakke uitstraling. 

Kosten voor padverharding

De kosten om verhardingen aan te leggen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt de prijs berekend over het aantal vierkante meters en de conditie van de ondergrond. Als u al een verharding heeft kunnen wij deze voor u verwijderen. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden en kosten zijn? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Laat uw padverharding aanleggen door Geba

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat halfverhardingen zoveel mogelijk “emissieloos” aangebracht worden. Geba maakt bij de aanleg van halfverhardingen gebruik van materieel die door het zusterbedrijf Green Road Equipment (link) omgebouwd zijn van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving.

De mogelijkheden voor padverhardingen voor u

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor de aanleg van uw padverharding? Neem contact met ons op voor een deskundig en vrijblijvend advies.

 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Padverharding
Asfalt pad
Natuurlijke padverharding