Verharde paden

Kies uit verschillende halfverhardingen voor het aanleggen van een natuurlijk wandelpad 

Welke halfverhardingen zijn geschikt voor (wandel)paden? 

Halfverharding heeft een sierlijke en natuurlijke uitstraling, is onderhoudsarm en in verhouding zeer voordelig om aan te leggen. Halfverharding is ideaal als tuinpad, fietspad of wandelpaden. Onze verschillende producten zoals Achterhoeks Padvast, Aquado, Grauwstabiel en Grauwacke bieden veel verschillende mogelijkheden in stijl, kleur en uitstraling. Wij verzekeren dat uw pad altijd 100% natuurlijk en duurzaam is.  

Laat uw wandelpad aanleggen door Geba 

Geba beschikt over eigen personeel en een uitgebreid machinepark zodat we voor iedere klus een oplossing kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat Achterhoeks Padvast zoveel mogelijk “emissievrij” aangebracht wordt. Geba maakt bij de aanleg van halfverhardingen gebruik van materieel dat door het zusterbedrijf Green Road Equipment omgebouwd is van diesel naar volledig elektrisch aangedreven machines. Op deze manier dragen wij bij aan de reductie van CO2 en stikstof uitstoot en een schone en gezonde werk- en leefomgeving. 

Kosten aanleggen wandelpad 

De kosten voor het aanleggen van een wandelpad met halfverharding is afhankelijk van een aantal factoren. Het oppervlak van uw pad is van belang, maar ook het gekozen product, de benodigde voorbereidingen en het daarvoor in te zetten materieel. Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.  

De mogelijkheden voor u 

Bent u benieuwd naar wat Geba voor u kan betekenen? Wij helpen u graag met een deskundig en vrijblijvend advies.  

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Natuurlijk tuinpad
halfverharding pad
wegenbouw park