Geba; een wegenbouw bedrijf in hart en nieren 

Geba staat voor kwaliteit, flexibiliteit en onze kernwaarden. Onze visie is gericht op de toekomst van de planeet. 

Geba wegenbouw 

Op zoek naar een wegenbouw bedrijf? Dan bent u aan het juiste adres! Bij Geba zijn we al sinds 1900 bezig om de beste wegenbouwer te zijn. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor de klant zijn onze kernwaarden. Onze opdrachtgevers weten ons hierdoor al 40 jaar te vinden voor al hun wegenbouw in het binnen- en buitenland. 

Wat valt er onder wegenbouw? 

Wegenbouw bedrijven houden zich bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van wegen. Dit gaat vaak over autowegen, zoals snelwegen of provinciale wegen, maar het kan ook over fietspaden of natuurlijke wandelpaden gaan. 

Onze missie; uw enige contactpunt zijn voor perfect resultaat 

Wij leveren totaaloplossingen voor het verwerken van asfalt en halfverharding, met een oog op onze duurzame visie. Samen met ons dochterbedrijf Green Road Equipment leggen wij emissieloos uw producten aan. De expertise van onze enthousiaste vakmensen nemen alle zorg bij klanten weg en komen samen tot een perfect resultaat van de gewenste verharding. 

Onze visie; duurzame totaaloplossing voor uw bedrijf 

Geba is bewust van vandaag en kijkt naar de dag van morgen. Om die duurzaamheid te realiseren werken we constant nauw samen met onze stakeholders, partnerbedrijven en overheidsinstellingen. Onze duurzame visie is ook echt op te merken. Het is niet voor niets dat we in 2018 waren verkozen tot finalist voor de MVO award, uitgereikt door het Rijk van Nijmegen. 

Waarom wij voor uw totaaloplossing van wegenbouw zorgen 

Gedurende vorige eeuw hebben we onze expertise steeds verder ontwikkeld en verbeterd. 

  • We hebben beschikking tot de juiste tools gebruikt door de juiste experts 
  • Onze producten zijn van hoogstaande kwaliteit 
  • Wij ontzorgen u van het volledige proces in het aanleggen van uw weg of pad. Ontwerpen, plannen, aanleggen en onderhouden wordt verzorgd! 

Voor meer informatie over de kosten, mogelijkheden of andere vragen kunt u contact met ons opnemen om volledig vrijblijvend deskundig advies te krijgen. 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Onderhoud en beheer
Koud asfalt en noodreparaties
asfvalt verwerking