Wegenbouw Limburg

Geba zorgt voor al uw projecten in de wegenbouw regio Limburg voor allerlei sectoren.

Bent u op zoek naar wegenbouw Limburg? 

Geba is gevestigd in het mooie Mook en we zijn dan ook zeer actief als wegenbouwbedrijf in de regio Limburg. Geba biedt duurzame totaaloplossingen voor het aanleggen van asfalt en halfverharding. Wij nemen niet alleen de aanleg voor onze rekening, maar ontzorgen u gedurende het hele proces, van planning en ontwerp tot aanleg en onderhoud. U kunt erop vertrouwen dat uw project in goede handen is bij ons! 

Onze werkzaamheden in Limburg 

We verzorgen aanleg en onderhoud van halfverhardingen en asfalt voor allerlei sectoren. bedrijven, overheid, particulieren, recreatie en agrarisch. Voor iedereen heeft Geba de juiste machines en vakmensen. 

Emissievrij voor een betere toekomst 

Wij doen er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarom werken wij samen met Green Road Equipment om alle projecten te verrichten met elektrisch aangedreven machines, waardoor we een CO2 uitstoot hebben.  

Kosten voor uw project 

De kosten van elk project zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type product dat gelegd moet worden en of het gaat om een reparatie. Om u een duidelijk beeld te geven van de kosten kunt u contact met ons op te nemen, wij kijken graag met u mee. 

Wij helpen u graag verder 

Bent u benieuwd naar wat Geba kan betekenen voor uw project? Neem snel contact met ons op. Wij kijken en denken graag met u mee. 

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bedrijven
Particulieren
Overheid