Wegenbouw Utrecht

Geba ontzorgt u van al uw projecten in de wegenbouw regio Utrecht. Wij zijn actief in allerlei sectoren. 

Op zoek naar wegenbouw Utrecht? 

Wij zijn dan misschien wel een Mooks bedrijf, maar zijn ook erg actief als wegenbouw bedrijf in Utrecht en omstreken. Geba biedt duurzame totaaloplossingen voor asfalt en halfverharding. We doen daarnaast niet alleen het aanleggen. Wij ontzorgen u van het gehele proces. Plannen, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw asfalt of halfverharding ligt bij ons in goede handen! 

Al onze projecten in Utrecht 

In Utrecht werken wij voor bedrijven, overheid, particulieren, recreatie en agrarisch. Dit doen wij met de beste tools en kwaliteit van producten voor het aanleggen van halfverhardingen en asfalt 

Bestrating voor bedrijven 

Grote bedrijfs- en industrieterreinen worden vaak gebouwd op asfalt, om de zware verkeersbelasting die hier overheen rijdt op te vangen. Wij kunnen ook combinatiedeklaag aanbrengen. Dit is een speciale deklaag die gemaakt is van een combinatie aan asfalt en beton. Hierdoor is het bestemd tegen nog zwaardere belasting. 

Wegenaanleg voor overheid 

Voor overheidsinstellingen bieden wij oplossingen aan in het aanleggen en onderhouden van diverse wegen. Dit kan gaan om asfaltwegen, maar ook halfverhardingen voor wandel- en fietspaden of bijvoorbeeld parkeerterreinen. 

Halfverhardingen voor particulieren 

Asfalt of halfverharding aanleggen voor een oprit, parkeerplaats of erf doen wij als de beste. Asfalt is snel aangebracht en vrijwel direct gebruiksklaar. Voor een meer natuurlijke utistraling is halfverharding de perfecte keuze.  

Halfverhardingen voor recreatie 

In recreatieparken zoals golfterreinen of bungalowparken biedt Geba de ultieme oplossingen. Wij verzorgen de aanleg en onderhoud van uw halfverharding of asfalt. Duurzame wegen, voetpaden of fietspaden in uw park met een natuurlijke uitstraling kunnen worden gemaakt van allerlei soorten halfverharding. Daarnaast is asfalt ook een optie, dit is snel aangelegd en gebruiksklaar. 

Erfaanleg voor agrarische sector 

In de agrarische sector is er vaak behoefte aan harde ondergrond voor het zware landbouwverkeer. Geba kan bij het aanleggen van bijvoorbeeld uw erf of toegangsweg de juiste oplossingen bieden. 

Kosten project 

De kosten per project zijn uiteraard afhankelijk van diverse factoren. Het ligt aan welk product er gelegd moet worden, of dat het misschien om een reparatie gaat. Om u een goed inzicht te geven in de kosten, kunt u contact met ons opnemen. 

Laat uw project uitvoeren door Geba 

Geba kan u volledig ontzorgen van uw project. Elk project neemt Geba volledig tot zich. Geba doet alles van ontwerp tot onderhoud. Wij zetten de juiste experts in die toegang hebben tot onze hoge kwaliteit producten en gereedschappen. Samen met onze partner Green Road Equipment leggen wij elk project emissieloos aan. Samen gaan we voor een betere wereld.

De mogelijkheden bespreken? 

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 024-6963220

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Natuurlijk tuinpad
halfverharding pad
wegenbouw park