Asfalt reparaties

Niet alleen in het asfaltseizoen maar ook gedurende de wintermaanden heeft Geba asfaltploegen en materieel paraat om spoedreparaties uit te voeren.

Spoed reparaties

Asfalt heeft regelmatig onderhoud nodig. Door weersinvloeden, zware belasting en strooizout kan slijtage ontstaan in de vorm van gaten en/of scheuren. Snelle reparatie is dan belangrijk om er voor te zorgen dat de schade zich niet verder uitbreidt.

Vooral in de vorstperiode ontstaan soms gaten in het asfalt. Deze gaten kunnen gevaarlijk zijn. Met koud-asfalt zijn deze gaten snel gedicht en is direct gevaar/hinder voorbij. Reparatie met koud-asfalt is een tijdelijke oplossing. Uiteindelijk zullen de scheuren of gaten weer tergkomen. Wij geven u graag advies voor een definitieve reparatie.

Scheuren repareren

Scheuren worden netjes schoongemaakt en gerepareerd met warme giet bitumen. De bitumenvulling strooien we af met een leislag/fijne split, waarna je er vrijwel direct weer overheen kunt rijden. Na dit proces voorkom je scheurdoorgroei en wordt de levensduur van het asfalt verlengd.

Poreus asfalt repareren

Beschadigde, ruwe en poreuze asfaltoppervlakten worden gerepareerd door middel van handslem. Dit product wordt zonder oplosmiddelen (milieuvriendelijk) verwerkt. Het sluit duurzaam ruwe en poreuze plekken. Handslem hecht zich intensief aan de te behandelen oppervlakte en het binnendringen van oppervlaktewater wordt voorkomen. Tenslotte wordt het behandelde oppervlak bestrooid met fijnsplit. De verhardingstijd bedraagt ca. 15-60 minuten.

Neem contact op

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden of kosten? Wij nemen graag contact met u op voor deskundig en vrijblijvend advies. U kunt ons ook bellen: 06 – 237 571 79.

"*" geeft vereiste velden aan

Options*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Asfalt reparatie
Reparatie asfalt
Asfalt reparatie